Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > projecten beheren met digitale tools - RESERVELIJST
projecten beheren met digitale tools - RESERVELIJST

doel & programma

Het overzicht bewaren tijdens een project is niet altijd even evident. Met de opkomst van het internet zijn er gelukkig heel wat online tools beschikbaar die het werk makkelijker en effici├źnter kunnen maken: online documenten delen, to-dolijstjes bijhouden, notities in the cloud maken, interactie met werkgroepen onderhouden of de contacten met vrijwilligers opvolgen.

Breng je laptop, tablet en/of smartphone mee en test doorheen de dag meer dan 20 digitale tools uit. Handig, zowel voor jezelf als voor je organisatie.
 

opleidingspartner


Kristof D'hanens is de drijvende kracht achter I Like Media.  Als freelance docent online communicatie focust hij op de non-profit, overheden en kleine KMO's. 
Momenteel werkt hij als medewerker communicatie en nieuwe media voor Mediaraven vzw.  Daarnaast doceert hij online journalistiek aan de UGent.

 

praktisch
 

vrijdag 2 juni 2017, 9.30u-16.30u @ cultureel bedrijvencentrum Matterhorn, Antwerpen - RESERVELIJST

 

werknemers van PC 304 en andere doelgroepen  sectorale opleidingspremies (*) kunnen gebruik maken van hun opleidingskrediet, en op die manier gratis deelnemen

(*) klik hier voor meer info over de sectorale opleidingspremies
nog vragen ? mail naar opleiding(a)podiumkunsten.be


kostprijs voor andere deelnemers = 130 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten