Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > projecten beheren met digitale tools
projecten beheren met digitale tools

doel & programma

Het overzicht bewaren tijdens een project is niet altijd even evident. Met de opkomst van het internet zijn er gelukkig heel wat online tools beschikbaar die het werk makkelijker en effici├źnter kunnen maken: online documenten delen, to-dolijstjes bijhouden, notities in the cloud maken, interactie met werkgroepen onderhouden of de contacten met vrijwilligers opvolgen.

Breng je laptop, tablet en/of smartphone mee en test doorheen de dag meer dan 20 digitale tools uit. Handig, zowel voor jezelf als voor je organisatie.
 

opleidingspartner


Kristof D'hanens is een van de drijvende kracht achter I Like Media, een collectief van freelance communicatietrainers die verenigingen, overheden en ondernemers op weg helpen met hun digitale communicatie.
 

praktisch
 

vrijdag 15 december 2017, 9.30u-16.30u @ NTGent

 

werknemers van PC 304 en andere doelgroepen  sectorale opleidingspremies (*) kunnen gebruik maken van hun opleidingskrediet, en op die manier gratis deelnemen

(*) klik hier voor meer info over de sectorale opleidingspremies
nog vragen ? mail naar opleiding(a)podiumkunsten.be


kostprijs voor andere deelnemers = 120 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten