Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > communicatie 3-daagse: COMM.BAT - NIEUW
communicatie 3-daagse: COMM.BAT - NIEUW

geef je communicatiewerking een vliegende start

Ben je aan de slag als communicatieverantwoordelijke of - medewerker in de culturele sector? Dan is deze driedaagse voor jou. Experten geven jou en je organisatie tips, tricks en tools mee voor een professionele communicatie.

Na afsluiting staat communicatie op de kaart in je organisatie en wéét je hoe je dit domein professioneel kan aanpakken.
 

 

programma: van theorie tot praktijk

Zowel theorie en strategie als praktische tips en basics komen aan bod. Je kan met de inhoud van deze opleiding nadien meteen aan de slag.

 

Bekijk hier het programma in detail.


Woensdag 22 maart
Een effectieve communicatie begint bij een goede strategie en planning. Daarom is het cruciaal dat ook je beleidsmedewerker/coördinator van je organisatie mee is met het verhaal. Goed nieuws! Op deze eerste nemen jullie hem of haar gewoon mee (!).

Op die manier zitten jullie meteen op dezelfde lijn als het gaat om strategische kaders en communicatieplanning.

 


Donderdag 23 maart
All things digital! Op dag twee krijg je in groepjes van 8 personen 4 sessies over digitale communicatie waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen:

  • Hoe maak je van je website het brandpunt van je communicatie?
  • Hoe zet je mailings en nieuwsbrieven efficiënt in?
  • Welke sociale netwerken zijn relevant?
  • En hoe maak je een contentplanning voor sociale media?

 


Vrijdag 24 maart
Op dag drie sta je stil bij hoe je communicatie-inspanningen meet en analyseert. Verder staan we stil bij gedrukte communicatiemiddelen.

In de namiddag krijgen we bezoek van experts die een resem goede praktijken uit de sector ter inspiratie voor jou op een rijtje zetten.

 

opleidingspartners


Cultuurnet
Je kent CultuurNet Vlaanderen zonder twijfel van onder meer UiTdatabank, Vlieg, UiTPAS en talloze vrijetijdsagenda’s onder de noemer UiTin… Als specialist in communicatie en marketing stellen we ons tot doel meer mensen meer goesting te geven in deelname aan vrijetijdsactiviteiten. We maken samen met honderden partners in vrijetijdssector, lokale besturen en media met veel passie werk van deze prikkelende missie.
www.cultuurnet.be


I Like Media
Hoe zet je digitale media efficiënt in als non-profit, overheid of kleine onderneming? Kristof D’hanens van I Like Media geeft al bijna 10 jaar opleidingen over alles wat met online communicatie te maken heeft.
www.ilikemedia.be

 

praktisch

 

3 dagen: woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 maart 2017,9.00u-16.30u,

@Bronks, Varkensmarkt 15-17, Brussel

 

werknemers van PC 304 en andere doelgroepen sectorale opleidingspremies (*) kunnen gebruik maken van hun opleidingskrediet, en op die manier gratis deelnemen.

(*) kik hier voor meer info over de sectorale opleidingspremies

nog vragen? mail naar opleiding(a)podiumkunsten.be

 

 

kostprijs voor andere deelnemers

  • coördinator (1 dag) : 150 €
  • communicatieverantwoordelijke (3 dagen) : 450 €

 

drank en broodjeslunch inbegrepen
 


 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten