Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > digitale nieuwsbrieven sturen met mailchimp- RESERVELIJST
digitale nieuwsbrieven sturen met mailchimp- RESERVELIJST

doel & programma

Mailchimp is een krachtige en heel gebruiksvriendelijke website waarmee je in een handomdraai mailings en nieuwsbrieven uitstuurt. In deze beginnerscursus leer je stap voor stap hoe je dat doet.
 

We staan kort stil bij het wettelijke kader. Hoe verzamel je abonnees voor je nieuwsbrief? Mag je zomaar iedereen mails sturen? Daarna krijg je een pak tips en voorbeelden om een nieuwsbriefstrategie op te stellen: hoe schrijf je een wervende tekst, welke foto's gebruik je best, en hoe zorg je ervoor dat mensen doorklikken naar je website?
 

Daarna leer je stap voor stap hoe je met het programma Mailchimp promomailings en periodieke nieuwsbrieven maakt, verstuurt en opvolgt. Op het einde van de dag ga je naar huis met een aanzet van een sjabloon en de kennis om dat om te zetten naar een nieuwsbrief.
 

Dit is een beginnerscursus. Bij voldoende interesse organiseert Podiumkunsten in het voorjaar van 2018 een verdiepingscursus waarbij we dieper ingaan op segmentering, mergetags, inschrijvingsformulieren, statistieken, A/B tests,...
 

Tijdens de cursus spenderen we geen tijd aan accounts aanmaken. Registreer je dus op voorhand al op www.mailchimp.com.

 

opleidingspartner


Kristof D'hanens is een van de drijvende kracht achter I Like Media, een collectief van freelance communicatietrainers die verenigingen, overheden en ondernemers op weg helpen met hun digitale communicatie.
 

praktisch
 

vrijdag 29 september 2017, 9.30u-16.30u @ NTGent

 

werknemers van PC 304 en andere doelgroepen  sectorale opleidingspremies (*) kunnen gebruik maken van hun opleidingskrediet, en op die manier gratis deelnemen

(*) klik hier voor meer info over de sectorale opleidingspremies
nog vragen ? mail naar opleiding(a)podiumkunsten.be


kostprijs voor andere deelnemers = 120 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

RESERVELIJST !

Deze opleiding is VOLZET.  Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je dan een seintje als er iemand annuleert. 

Als je niet kan deelnemen aan deze sessie geven wij je een seintje zodra we een nieuwe datum plannen, zodat je zeker de kans krijgt om in te schrijven voor de eerstvolgende groep.

 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten