Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > video's maken en monteren met je smartphone- RESERVELIJST
video's maken en monteren met je smartphone- RESERVELIJST

doel & programma


Video wordt steeds belangrijker. Facebook laat vaker video’s in je tijdslijn zien dan andere posts, merken zetten zwaar in op Snapchat en Instagram,… Tijd om dat videoverhaal eens onder de loep te nemen.


We duiken in Instagram, Snapchat, YouTube en Facebook en de verschillende manieren hoe video’s hierin gemaakt worden. We nemen creatieve videocontent onder de loep en door middel van enkele slimme trucjes gaan we daarna zelf aan de slag.


Op een dag kunnen we geen volledige Adobe-pakketten aanleren, maar tegenwoordig is dat ook niet altijd nodig. Je hoeft helemaal geen dure camera of een montageprogramma te hebben om creatieve videocontent te maken. Wij gaan namelijk video’s maken met het toestel dat je wellicht altijd bij de hand hebt - je smarthpone.


We bekijken waar jouw organisatie creatieve videocontent kan gebruiken en maken samen een kort script. Daarna leren we hoe we dit kunnen filmen en monteren met onze smartphone. Als extraatje werken we het filmpje meteen af zodat dit onmiddellijk op de Facebookpagina van jouw organisatie kan geplaatst worden.

 

Nele Vandenbroecke is een ervaren digital media-coach met o.a. ervaring bij I like Media, Studio Brussel, VRT, Fotomuseum Antwerpen, Telenet | De Digitale Versnelling, Universiteit Gent, UNIZO, Stad Antwerpen, Syntra, Vlamo, VIVO Vastgoed,... 

 

praktisch
 

vrijdag 9 maart 2018, 10u-17u @ vergaderzaal Beursschouwburg, Brussel- RESERVELIJST

 

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies
 

Behoor je tot één van deze groepen? Gebruik dan je jaarlijks opleidingskrediet van 600 euro, zo kan je gratis deelnemen.

  • werknemers van PC 304
  • flexwerkers: wie regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werkt, maar op het moment van de opleiding ingeschreven is als werkzoekende
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit PC 304
     

meer info

nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be

 

kostprijs voor andere deelnemers: 130 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

RESERVELIJST !

Deze opleiding is VOLZET.  Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je dan een seintje als er iemand annuleert. 

Als je niet kan deelnemen aan deze sessie geven wij je een seintje zodra we een nieuwe datum plannen, zodat je zeker de kans krijgt om in te schrijven voor de eerstvolgende groep.

 
 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten