Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > adverteren op facebook en google- NIEUW- RESERVELIJST
adverteren op facebook en google- NIEUW- RESERVELIJST

doel & programma

voormiddag: adverteren op Facebook
 

Wil je meer bezoekers naar jouw website krijgen? Heb je een evenement die je in de kijker wil plaatsen of wil je extra fans op je Facebookpagina? Dan kan je Facebook-advertenties proberen! In de ochtendsessie leert Elien Vanhaesebroeck je het verschil kennen tussen promoties en advertenties, je leert een advertentiecampagne opzetten, je doelstelling en doelgroep bepalen en een advertentie opmaken.


Je krijgt een rondleiding in het Facebook-advertentiebeheer en alle mogelijkheden ervan. Na de training weet je hoe je je eerste Facebook-campagne kan opstarten.


namiddag: adverteren op Google (Adwords)
 

In de namiddag krijg je van Nele Vandenbroecke een introductie in hoe je een advertentie maakt voor Google. Hoe achterhaal je de juiste trefwoorden waarop mensen zoeken? En wat mag dat kosten? En hoe meet je de impact?


Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden met nadruk op social profit en je werkt als afsluiter het concept uit voor een goede ad.

 

opleidingspartner

 
Nele Vandenbroecke en Elien Vanhaesebroeck werken allebei voor I Like Media, een collectief van freelance communicatietrainers die verenigingen, overheden en ondernemers op weg helpen met hun digitale communicatie.
 

praktisch
 

woensdag 22 november 2017, 9.30u-16.30u @ Bronks, Brussel

 

werknemers van PC 304 en andere doelgroepen  sectorale opleidingspremies (*) kunnen gebruik maken van hun opleidingskrediet, en op die manier gratis deelnemen

(*) klik hier voor meer info over de sectorale opleidingspremies
nog vragen ? mail naar opleiding(a)podiumkunsten.be


kostprijs voor andere deelnemers = 120 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

 

RESERVELIJST !

Deze opleiding is VOLZET.  Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je dan een seintje als er iemand annuleert. 

Als je niet kan deelnemen aan deze sessie geven wij je een seintje zodra we een nieuwe datum plannen, zodat je zeker de kans krijgt om in te schrijven voor de eerstvolgende groep.

 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten