Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > digital storytelling: contentstrategie en -planning I NIEUW- RESERVELIJST
digital storytelling: contentstrategie en -planning I NIEUW- RESERVELIJST

doel & programma

Hoe vertel je digitaal het verhaal van je organisatie? Hoe kan je storytelling gebruiken als promotiemiddel van je event? Hoe maak je een goede contentkalender op? In deze opleiding leer je de verhalen van je organisatie digitaal te vertellen naar jouw publiek.


We vertrekken vanuit een communicatiestrategie: wat wil je bereiken en hoe maak je die doelstellingen concreet? In de volgende stap leer je de doelstellingen vertalen naar content: wat zorgt ervoor dat mensen zullen doorklikken naar jouw website? Welke content zal er voor zorgen dat ze overtuigd worden?


In de opleiding contentstrategie en contentplanning worden theorie en praktijk afgewisseld. We vertrekken telkens van een theoretisch model die we door middel van oefeningen omzetten in praktische oefeningen en écht bruikbare content. Je leert een contentkalender samenstellen die vormelijk, inhoudelijk én strategisch helemaal juist zit.


Breng je laptop mee, want we gaan praktisch aan de slag!


Elien Vanhaeseboroeck is een van de communicatietrainers bij I Like Media, een collectief van freelance communicatietrainers die verenigingen, overheden en ondernemers op weg helpen met hun digitale communicatie.

 

praktisch 
 

maandag 16 april 2018, 9.30u-17.00u @ Antwerp Symphony Orchestra 

 

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies
 

Behoor je tot één van deze groepen? Gebruik dan je jaarlijks opleidingskrediet van 600 euro, zo kan je gratis deelnemen.

  • werknemers van PC 304
  • flexwerkers: wie regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werkt, maar op het moment van de opleiding ingeschreven is als werkzoekende
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit PC 304
     

meer info

nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be

 

kostprijs voor andere deelnemers: 120 €
drank en broodjeslunch inbegrepen

 

RESERVELIJST !

Deze opleiding is VOLZET.  Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je dan een seintje als er iemand annuleert. 

Als je niet kan deelnemen aan deze sessie geven wij je een seintje zodra we een nieuwe datum plannen, zodat je zeker de kans krijgt om in te schrijven voor de eerstvolgende groep.

 

 

 
Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten