Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > adverteren op google I adwords- NIEUW - RESERVELIJST
adverteren op google I adwords- NIEUW - RESERVELIJST

doel & programma

Introductie: hoe maak je een advertentie voor Google? Kennismaking met Adwords, hoe zet je effectief een campagne op, waar moet je op letten? Hoe achterhaal je de juiste trefwoorden waarop mensen zoeken? En wat mag dat kosten? En hoe meet je de impact?
 

Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden met nadruk op social profit en je werkt als afsluiter het concept uit voor een goede ad.

 

opleidingspartner

 

 
Evelien Standaert  werkt voor I Like Media, een collectief van freelance communicatietrainers die verenigingen, overheden en ondernemers op weg helpen met hun digitale communicatie. Zij studeerde oa Taal- en Letterkunde en Eventmanagement. Als Social Media Professional is zij een digitale duizendpoot.

 

praktisch 
 

vrijdag 8 juni 2018, 9.00u-13.00u @ Bronks, Brussel-RESERVELIJST

 

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies
 

Behoor je tot één van deze groepen? Gebruik dan je jaarlijks opleidingskrediet van 600 euro, zo kan je gratis deelnemen.

  • werknemers van PC 304
  • flexwerkers: wie regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werkt, maar op het moment van de opleiding ingeschreven is als werkzoekende
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit PC 304
     

meer info

nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be

 

kostprijs voor andere deelnemers: 60 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten