Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail onze opleidingen

U bent hier:  Home > vorming - opleiding > onze opleidingen > artikel detail onze opleidingen > er is meer dan facebook
er is meer dan facebook

doel & programma

Als cultuurorganisatie heb je wellicht al even een facebookpagina waarmee je week na week in dialoog treedt met je doelpubliek. Tijd voor de volgende stap? In deze opleiding krijg je een uitgebreide overzicht van wat er nog allemaal bestaat van sociale media. Hoe kun je LinkedIn en Twitter inzetten? Zijn Instagram en Snapchat de moeite waard? En wat met nieuwe spelers als Periscope, Happening en WhatsApp?  

We demonstreren wat je met andere sociale netwerken kunt doen. En je krijgt ook de mogelijkheid om zelf de voor jou minder gekende netwerken uit te testen en vragen te stellen.
 

opleidingspartner


Kristof D'hanens is de drijvende kracht achter I Like Media.  Als freelance docent online communicatie focust hij op de non-profit, overheden en kleine KMO's. 
Momenteel werkt hij als medewerker communicatie en nieuwe media voor Mediaraven vzw.  Daarnaast doceert hij online journalistiek aan de UGent.


praktisch
 

vrijdag 21 april 2017, 9.30u-16.30u @ Beursschouwburg, Brussel
 

werknemers van PC 304 en andere doelgroepen  sectorale opleidingspremies (*) kunnen gebruik maken van hun opleidingskrediet, en op die manier gratis deelnemen

(*) klik hier voor meer info over de sectorale opleidingspremies
nog vragen ? mail naar opleiding(a)podiumkunsten.be


kostprijs voor andere deelnemers = 120 €
drank en broodjeslunch inbegrepen


 

 

 

Terug

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten