Podiumkunsten - Home pc304

software

software voorjaar 2017

AutoCAD 2D basis - NIEUW - RESERVELIJST

De opleiding AutoCAD 2D basis richt zich op het produceren van tweedimensionale technische tekeningen. Tijdens deze cursus worden de basisprincipes van het tekenen met de computer behandeld.

Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's van het programma, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. Je leert in de opleiding onder meer tekenen, arceren en bematen, maar vooral ook hoe je een digitale tekening moet opbouwen, zodat alles duidelijk en overzichtelijk blijft.

In deze cursus leer je ook hoe je een digitale tekening op een professionele manier kan printen, in het juiste lijntype, op de juiste schaal..

5 en 6 juli 2017 @ Gent - RESERVELIJST

lees meer..AutoCAD 2D gevorderden - NIEUW - LAATSTE PLAATS

De opleiding AutoCAD 2D gevorderden richt zich op de dieper liggende technieken en de uitgebreide commandos van AutoCAD.

Technieken die het werkproces versnellen, die het tekenwerk en printwerk deels automatiseren, of technieken om externe tekeningen te bewerken.

Regelmatig wordt teruggegrepen naar commandos uit de basis cursus, om die eens van dichterbij te bekijken.

7 en 10 juli 2017 @ Gent - LAATSTE PLAATS

lees meer..Autocad 3D - NIEUW - LAATSTE PLAATS

Tijdens deze opleiding AutoCAD 3D leer je alle technieken en processen die nodig zijn om professionele 3D models te maken.

Je leert hoe je in een 3D ruimte kan bewegen, hoe je van een 2D tekeningen een 3D model construeert en je leert hoe je die daarna nog kan manipuleren.

Aan de hand van verschillende perspectieven en verschijningsvormen creëer je in een handomdraai meerdere tekeningen.

In deze cursus AutoCAD leer je ook renderen, met behulp van lichten, schaduwen en materialen. Je maakt als het ware fotorealistisch afbeeldingen van het ontwerp wat je hebt gemaakt.

11 en 12 juli 2017 @ Gent - LAATSTE PLAATS

lees meer..financieel beheer in excel (2010) - RESERVELIJST

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers betrokken bij het financieel beheer van een organisatie, die al een goede basiskennis van excel hebben.  Excel is zeer geschikt om financiële gegevens op een correcte manier in te voeren, te interpreteren en aanschouwelijk te maken i.f.v. beleidskeuzes, maar vereist wel specifieke kennis van het programma. Financieel beheer met excel is dan ook de invalshoek van deze opleiding.
9 en 16 maart 2017 @ Brussel - RESERVELIJST

lees meer..adobe photoshop- basis - RESERVELIJST

In deze basisopleiding krijg je een eerste algemene indruk van wat het programma te bieden heeft.  Aan de hand van kleine oefeningen leren de deelnemers stap voor stap de onmisbare basistechnieken binnen het grafisch productieproces kennen. 
10 en 17 maart 2017 @ Brussel - RESERVELIJST

lees meer..adobe photoshop - (half)gevorderden

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al over een basis Photoshop beschikken.  Aan de hand van uitgebreide oefeningen en technieken leer je vlotter omgaan met het programma.
24 en 31 maart 2017 @ Brussel

lees meer..vectorworks | spotlight - NIEUW

Vectorworks is een CAD-programma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modelleren in 2D en 3D. De standaardversie kan worden aangevuld met verschillende modules.  Een van deze specifieke aanvullende modules is Spotlight, software voor events en entertainment, film, televisie en theater. Met deze CAD-software teken je 2D-lichtplannen op schaal en decorplannen, tot zelfs volledige decorsets in 3D.

24 en 27 april, 2, 8 en 18 mei 2017 @ Brussel

lees meer..MS Office & Office for Mac

Schakelt je organisatie over van Office 2003 / 2007 naar Office 2007 / 2010 ? Dan is een migratiecursus misschien een interessante optie. Via een minimale tijdsinvestering leren de deelnemers de belangrijkste verschilpunten ten opzichte van de vorige versie aan.
Ook andere opleidingen rond de courante office-pakketten kunnen alnaargelang de behoeften van de deelnemers op maat worden uitgewerkt.
enkel op aanvraag in company

lees meer..andere opleidingen

 

Volgende opleidingen organiseerden we reeds, maar zijn momenteel niet opgenomen in ons open aanbod:

  • adobe indesign basis en (half)gevorderden

  • creatief ontwerp (oa illustrator...)

  • excel verdieping

  • sketchup

  • autocad 2007 2D

 

 

 

opleidingsbehoeftes

 

Wij zijn momenteel de opleidingsbehoeftes van de sector in kaart aan het brengen! Nood aan bijscholing of vorming? Laat het ons weten! KLIK HIER om de vragenlijst in te vullen.

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten