Podiumkunsten - Home pc304

software

software voorjaar 2018

indesign (half) gevorderden

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al over een basiskennis indesign beschikken.  De basisprincipes worden kort herhaald, en er wordt uitgebreider geoefend.
20 en 27 april 2018 @ Brussel

lees meer..financieel beheer in excel (2010)- RESERVELIJST

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers betrokken bij het financieel beheer van een organisatie, die al een goede basiskennis van excel hebben. Excel is zeer geschikt om financiële gegevens op een correcte manier in te voeren, te interpreteren en aanschouwelijk te maken i.f.v. beleidskeuzes, maar vereist wel specifieke kennis van het programma. Financieel beheer met excel is dan ook de invalshoek van deze opleiding.
22 en 29 maart 2018 @ Brussel - RESERVELIJST

lees meer..MS excel 2013 gevorderden - functies

Na afloop van de opleidingsdag kunnen de deelnemers mbv ingebouwde functies van Excel en met zelfgemaakte formules complexe berekeningen uitvoeren op rekenkundige, data- en tijdsgegevens.  Daarnaast kunnen de cursisten fouten en problemen in functies en formules opsporen en verbeteren.  Met een aantal tekst- en logische functies van Excel kunnen zij ook tekst aanpassen/vervangen eventueel gecombineerd met logische voorwaarden. 
17 mei 2018 @ Brussel

lees meer..MS excel 2013 gevorderden - gegevensbanken

Na afloop van deze cursusdag kan de cursist werken met de databasefuncties van Excel, draaitabellen en - grafieken aanmaken en een mailmerge uitvoeren.
18 mei 2018 @ Brussel

lees meer..andere opleidingen

 

Volgende opleidingen organiseerden we reeds, maar zijn momenteel niet opgenomen in ons open aanbod:

  • adobe photoshop basis en (half)gevorderden

  • creatief ontwerp (oa illustrator...)

  • excel basis

  • excel verdieping

  • sketchup

  • autocad 2D en 3D

  • vectorworks/spotlight

 

 

opleidingsbehoeftes

 

Wij zijn momenteel de opleidingsbehoeftes van de sector in kaart aan het brengen! Nood aan bijscholing of vorming? Laat het ons weten! KLIK HIER om de vragenlijst in te vullen.

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten