Podiumkunsten - Home pc304

technisch-artistiek

technisch-artistiek voorjaar 2017

AutoCAD 2D basis - NIEUW - RESERVELIJST

De opleiding AutoCAD 2D basis richt zich op het produceren van tweedimensionale technische tekeningen. Tijdens deze cursus worden de basisprincipes van het tekenen met de computer behandeld.

Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's van het programma, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software. Je leert in de opleiding onder meer tekenen, arceren en bematen, maar vooral ook hoe je een digitale tekening moet opbouwen, zodat alles duidelijk en overzichtelijk blijft.

In deze cursus leer je ook hoe je een digitale tekening op een professionele manier kan printen, in het juiste lijntype, op de juiste schaal..

5 en 6 juli 2017 @ Gent - RESERVELIJST

lees meer..Autocad 3D - NIEUW - LAATSTE PLAATS

Tijdens deze opleiding AutoCAD 3D leer je alle technieken en processen die nodig zijn om professionele 3D models te maken.

Je leert hoe je in een 3D ruimte kan bewegen, hoe je van een 2D tekeningen een 3D model construeert en je leert hoe je die daarna nog kan manipuleren.

Aan de hand van verschillende perspectieven en verschijningsvormen creëer je in een handomdraai meerdere tekeningen.

In deze cursus AutoCAD leer je ook renderen, met behulp van lichten, schaduwen en materialen. Je maakt als het ware fotorealistisch afbeeldingen van het ontwerp wat je hebt gemaakt.

11 en 12 juli 2017 @ Gent - LAATSTE PLAATS

lees meer..vectorworks | spotlight - NIEUW

Vectorworks is een CAD-programma dat wordt gebruikt voor het tekenen, ontwerpen, presenteren en modelleren in 2D en 3D. De standaardversie kan worden aangevuld met verschillende modules.  Een van deze specifieke aanvullende modules is Spotlight, software voor events en entertainment, film, televisie en theater. Met deze CAD-software teken je 2D-lichtplannen op schaal en decorplannen, tot zelfs volledige decorsets in 3D.

24 en 27 april, 2, 8 en 18 mei 2017 @ Brussel

lees meer..technische communicatie voor niet-technici - RESERVELIJST

Bedoeling van deze opleiding is om de communicatie tussen technici en 'niet-technici' betrokken bij een voorstelling te optimaliseren.  Productiemedewerkers, regisseurs, artiesten, directie... worden allemaal op bepaalde momenten geconfronteerd met technische documentatie.
Deze basiscursus kan een meerwaarde zijn voor medewerkers van zowel productieve als receptieve organisaties.

23 mei en 6 juni 2017 @ Gent - RESERVELIJST

lees meer..rigging module 1

Module 1 is een basiscursus, vooral gericht op groundrigging.  Je kan deze cursus apart volgen, of in voorbereiding op module 2.

momenteel enkel op aanvraag in company

lees meer..rigging module 2

Deze cursus voor (half)gevorderden is zowel gericht op groundrigging als rigging op hoogte.  Je kan deze cursus apart volgen, of in aanvulling op module 1.

momenteel enkel op aanvraag in company

lees meer..rigging - module 3

Module 3 is gericht op de praktijk.  De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze praktijkdag zijn specifiek van toepassing zijn op jouw zaal en/of organisatie.
enkel op aanvraag in company

lees meer..
Neem ook eens een kijkje op de website van STEPP - steunpunt voor producerende, ontwerpende en technische krachten van de brede culturele sector.

 

Werkgevers van PC 304 kunnen voor hun werknemers die deelnemen aan deze opleidingen gebruik maken van de sectorale opleidingspremies voor 'opleidingen bij derden'. 

 

Voor werkgevers van PC 304 kunnen de opleidingen binnen het aanbod van STEPP ook in company georganiseerd worden vanuit het SFP. 

meer info : christa(a)podiumkunsten.be

 

 

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten