Podiumkunsten - Home pc304

loopbaanbegeleiding

loopbaanbegeleiding

algemeen
 

Ben je een werknemer of zelfstandige? Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan, maar weet je niet hoe je dit kan aanpakken? Wil je jezelf ontplooien en doen waar je goed in bent? Of zit je met andere loopbaanvragen?
Dan kan je terecht in een erkend loopbaancentrum.

 

Loopbaanbegeleiding helpt je om een antwoord te vinden op je loopbaanvragen: hoe vind ik weer plezier in mijn job, zou ik gelukkiger zijn in een andere job...  Eerst bespreek je tijdens een gratis, vrijblijvend gesprek in het loopbaancentrum je vraag en situatie. Op basis van dit gesprek, beslis je of loopbaanbegeleiding iets voor jou is. Is dit het geval, dan start de loopbaanbegeleiding.


Het eigenlijke traject betaal je met loopbaancheques. Je betaalt 40 euro per loopbaancheque. Hiermee kan je 4u begeleiding betalen. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque 510 euro bij.  Indien je dat wenst kan je een tweede loopbaancheque bestellen, goed voor nog eens 4u.
 

meer info


INTER.MEZZO: loopbaanbegeleiding voor uitvoerend kunstenaars

 

Wij organiseren momenteel zelf loopbaanbegeleiding op maat van uitvoerend kunstenaars: dansers, acteurs, muzikanten, zangers en circusartiesten.  Het gaat om een proefproject (tot september 2014), gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds.

 

meer info

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten