Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Het Nationaal Orkest zkt een personal assistant (Brussel)
Het Nationaal Orkest zkt een personal assistant (Brussel)

Het Nationaal Orkest van België (NOB) is hét symfonsich orkest bij uitstek. Het orkest heeft als hoofdopdracht om symfonische repertoire in België en in het buitenland te ontwikkelen en uit te voeren. Het wil verder uitgroeien tot een artistieke, culturele en professionele referentie.
Het NOB is drager van het Europese symfonische repertoire en wil daarmee met de twee voeten in de hedendaagse samenleving staan. Het orkest wil de artistieke en intellectuele aspecten van onze westerse cultuur identificeren, begrijpen en uitdragen. Met vernieuwing en grensverleggende programmatie wil het NOB zich richten op de universele essentie van deze Europese traditie.


Door de uitoefening van zijn opdrachten draagt het NOB aan de culturele en economische ontwikkeling en samenwerking van de verschillende culturen die Brussel en België rijk zijn alsook van de unieke Belgische identiteit. Samenwerking, dialoog, verstandhouding en diversiteit behoren tot haar kernwaarden.
Gevestigd in Brussel wil het NOB de internationale uitstraling van zijn activiteiten versterken en bijdragen aan de positionering van Brussel als hoofdstad van België en Europa.

 

Momenteel is het NOB voor tewerkstelling in Brussel op zoek naar een:  Personal Assistant to the CEO (m/v)


Functie


Als rechterhand van de Intendant ben je verantwoordelijk voor het volledig beheer van zijn secretariaat. Je bereidt de dossiers voor de Intendant en de Raad van Bestuur voor, notuleert de vergaderingen, verzorgt alle correspondentie, volgt de e-mails op, beheert de agenda van de Intendant en regelt al zijn afspraken en verplaatsingen in zowel binnen- als buitenland.


Profiel

 

  • Naast een hogere opleiding op minimum bachelor niveau, heb je een tiental jaren relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je bezit de nodige maturiteit om op een autonome wijze en met een hands-on mentaliteit de veelheid aan taken tot een goed einde te brengen.
  • Je bent goed georganiseerd en combineert nauwgezet werken, met een proactieve en discrete houding.
  • Je bent quasi perfect tweetalig (Nederlands, Frans) en vlot in het Engels.


Aanbod


Je komt terecht in een gerenommeerde culturele instelling met een belangrijke internationale uitstraling. Een open werksfeer en een collegiale samenwerking zijn er kenmerkend. Je kan op een autonome manier invulling geven aan een veelzijdige en afwisselende functie. Bovendien mag je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket dat in verhouding staat met de opgebouwde ervaring en competenties.

 

Spreekt deze uitdaging je aan?

 

Mail dan je CV met motivatiebrief naar info@vanloock.be,
+32 2 331 35 65, Noordkustlaan 16 A, 1702 Groot-Bijgaarden
.

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten