Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > ChamberSounds zkt muzikanten (Sint-Amandsberg)
ChamberSounds zkt muzikanten (Sint-Amandsberg)

ChamberSounds

Met ChamberSounds bieden wij enerzijds (akoestische) pop-upconcerten aan voor bedrijven (en particulieren), en anderzijds een online platform voor jonge beloftevolle uitvoerende artiesten die op zoek zijn naar podiumkansen.

Website: www.chambersounds.be

 

Functie

  • Je speelt concerten in een intieme en ontspannen sfeer waarbij de optredens op locaties zoals vergaderzalen of huiskamers volledig door ons worden georganiseerd.
  • Bij onze set-up gaan we voor eenvoud en kleinschaligheid, je bent bereid om zelf je eigen instrument(en) mee te brengen en (een kleine) PA als dat nodig is.
  • Je bent een flexibele en enthousiaste muzikant die graag op verschillende plaatsen speelt voor een klein publiek.
  • Per concert speel je een set van een 50-tal minuten (lunchconcerten/aperitiefconcerten)

 

Profiel

Alle soorten muzikanten kunnen bij ons terecht: van klassiek, folk en jazz, rock, tot singer-songwriters en nieuwe bands. We stimuleren zowel jonge klassiek geschoolde artiesten, als muzikanten die hun eigen muziek creëren.

 

Aanbod

Je krijgt de kans om jezelf te promoten bij een divers publiek en wie  weet meermaals per jaar voor ons op te treden. Via onze website en onze  sociale mediakanalen zorgen wij ervoor dat je als muzikant extra in de  kijker wordt gezet.

Verloningen van €300 à €400 per concert (per groep) +  kilometervergoeding

 

Solliciteren
Contactpersoon: Yanna en Frederik

Als je interesse hebt om in de toekomst op te treden in een huiskamer of bedrijf kan je je best registreren op onze website via www.chambersounds.be. Zo kom je in onze database terecht en kunnen mensen jou boeken om in hun huiskamer of bedrijf te spelen. Bezorg ons zeker een videofragment zodat we dit op onze website kunnen delen."

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten