Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Sprookjes enzo zkt circusartiest vrije ladder (Neerpelt, Turnhout)
Sprookjes enzo zkt circusartiest vrije ladder (Neerpelt, Turnhout)

Sprookjes enzo is een Belgisch-Italiaans gezelschap gespecialiseerd in peuter- en kleutertheater. Voor de creatie en tournee van Passa il tempo/ As time goes by, een vuurvoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar, is Sprookjes enzo op zoek naar een circusartiest met specialisatie vrije ladder. De voorstelling gaat op 28 oktober 2017 in première op Theater op de Markt in Neerpelt en op 26 januari 2018 in WinterWarm (De Warande)

Sprookjes enzo integreert jouw bestaand nummer met vrije ladder in de creatie Passa il tempo. Naast deze specialisatie heb je ook ervaring met acrobatie (hand to hand). Alle bijkomende specialisaties zijn welkom: grondacrobatie en jongleren (mogelijk met vuurobjecten). Je bent een harde werker en flexibel naar planning en uurroosters.

Sprookjes enzo biedt een bijzondere ervaring in een internationaal team en op twee belangrijke internationale festivals (Theater op de Markt in Neerpelt en WinterWarm, een nieuw winterfestival van De Warande, Turnhout). Sprookjes enzo biedt een voltijds contract (repetities + voorstellingen) van bepaalde duur van 23 t/m 29 oktober 2017 en van 22 t/m 27 januari 2018. De verloning van bijkomende repetitiedagen wordt bekeken. Verloning volgens de barema’s van de CAO Podiumkunsten

Interesse? Stuur je CV naar anna.lambin@telenet.be
Maya Van Puymbroeck Sprookjes enzo
Juliaan Dillensstraat 21 2018 Antwerpen www.sprookjes.be
 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten