Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Gemeente Beveren zkt coördinator deelinfrastructuur cultuur
Gemeente Beveren zkt coördinator deelinfrastructuur cultuur

Functie

Als coördinator deelinfrastructuren ben je tewerkgesteld bij de dienst cultuur. In het algemeen ondersteunt deze dienst de culturele verenigingen en ontwikkelt zij culturele initiatieven in samenwerking met interne en externe partners. Verder staat zij in voor het beheer van de culturele deelinfrastructuren in de deelgemeenten (6 ontmoetingscentra in verschillende deelgemeenten).

In de functie van coördinator bied je administratieve ondersteuning aan de werking van de deelinfrastructuren. Je maakt de begroting op van de deelinfrastructuren, je zorgt voor het jaarlijks overzicht van de zaalverhuur, je past de gebruiksreglementen aan en je ziet toe op de naleving ervan, … Ook volg je het dagelijks beheer van de deelinfrastructuur op. Je bezoekt regelmatig de verschillende locaties en je overlegt systematisch met de plaatselijke cultuurraden en werkgroepen/verantwoordelijken alsook met de interne diensten. Je neemt hierbij de rol op van aanspreekpunt. Tot slot sta je in voor de technische coördinatie en opvolging van de geplande en in uitvoering zijnde werken. Je koppelt terug naar de verschillende betrokken partijen, je fungeert als contactpersoon voor technische vragen en opmerkingen en je registreert meldingen en klachten. In beperkte mate voer je zelfstandig eenvoudige herstellingen uit.

 

Profiel

  • je bent in het bezit van een diploma algemeen secundair onderwijs, een diploma technisch onderwijs in een administratieve richting (office management, kantoor, handel of STW) of een diploma secundair onderwijs aangevuld met 3 jaar beroepservaring in een gelijkaardige functie
  • je bent minstens in het bezit van een rijbewijs categorie B
  • je bent bereid om te werken in een flexibel werkrooster (weekend- en avondwerk)

 

 

Als medewerker krijg je …

  • een marktconform salaris (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector max. 12 jaar relevante werkervaring)
  • maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering
  • een fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer

 

Klaar voor deze uitdaging?
Je stelt je kandidaat door je te registreren via de link: https://www.jobsolutions.be/register/1479. In deze software kan je eveneens de nodige documenten zoals je cv, je diploma en een kopie van je rijbewijs opladen. Kandidaturen dienen uiterlijk 22 juni 2017 ingediend te worden.

 

Meer weten?
Voor meer informatie neem je contact op met Guy Van Nieuwenhove, deskundige personeelszaken, op het nummer 03 750 16 54 of via e-mail guy.van.nieuwenhove@beveren.be.

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten