Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Ticketmaster zkt 4 profielen in sales en marketing (Brussel)
Ticketmaster zkt 4 profielen in sales en marketing (Brussel)

Ticketmaster is de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketvoorverkoop en één van de grootste e-commerce sites. In 2014 nam Ticketmaster het Belgische Ticketnet en Sherpa over. De kennis en ervaring van deze 2 bedrijven in de Belgische live-entertainment scene, in combinatie met de ondersteuning van een internationaal team dat zich volledig concentreert op technologische ontwikkelingen en marketingstrategieën, zorgt voor een sterk partnership.

We bieden je een gevarieerde job aan, net zoals ons assortiment van tickets: Rock Werchter, Totem, Coldplay, Total 24h Spa, U2, Graspop,...

 

Concreet zijn we op zoek naar volgende profielen:

 

Ook een stage-plaats is beschikbaar:

 

Wil jij onze nieuwe collega of stagiair worden? Stuur ons dan per e-mail je CV en motivatie naar jobs@ticketmaster.be, met vermelding van de jobtitel. Voor verdere informatie of vragen mail je naar dit adres, wij nemen dan  zo snel mogelijk contact met je op.

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten