Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Compagnie MiLa zkt (hoofd-)animator (Gent)
Compagnie MiLa zkt (hoofd-)animator (Gent)

Compagnie MiLa organiseert reeds sinds 2012 kunst-educatieve activiteiten voor kids en jongeren in Vlaanderen. In de paas-, zomer- en herfstvakantie trekt MiLa door het land met 5-daagse kampen in de podiumkunsten; musical, muziekinitiatie, theater, circus, film, dans, streetdance/beatbox, dans/acrobatie. Op verschillende locaties in Vlaanderen gaan onze docenten aan de slag om de plaatselijke kids te laten kennismaken met hun passie, hun vakgebied. Daarbij worden zij ondersteund door een team van enthousiaste animatoren die naast de lesmomenten zorgen voor leuke sport-, spel- en knutselactiviteiten.
Buiten de kampen vind je MiLa op diverse stads-, bedrijfs- en schoolevenementen waar ze evenals de kids laat kennismaken met de verschillende kunstzinnige vakgebieden in de vorm van workshops op ieders niveau.

Ten slotte kunnen kids die er maar niet genoeg van krijgen terecht in Gent en Roeselare bij MiLa’s Musicalschool. Hier krijgen de kids wekelijkse lessen theater, zang en dans van artiesten actief in de sector.

9040 Sint-Amandsberg Straat: Joseph Gérardstraat 28
 

Contactpersoon:
Dhr. Sam Wauters Rekrutering & planning Jobs@milakampen.be 0486 22 78 57
            
VACATURE
(Hoofd)-Animator Functieomschrijving:
Ben je 16 jaar of ouder en een beetje gek? Is werken met kinderen voor jou eigenlijk ook vakantie? Straal je over van creativiteit en energie, en zoek je nog een leuke bijverdienste? Dan ben jij de animator die we zoeken!

Wat is je takenpakket?

- Je communiceert voor aanvang van het kamp met je team en maakt je voorbereidingen tijdig in orde.
- Je communiceert het nodige materiaal naar MiLa, of gaat zelf opzoek naar recyclage-knutselmateriaal.
- Je voorziet dagelijks een voorbereide sport- en spelactiviteit.
- Je voorziet voldoende leuke spelletjes voor tussendoor.
- Tijdens de lessen ben je stand-by of krijg je zelf een groep toegewezen.

Ben je 21 jaar of ouder, en is een animatorjob voor jou niets nieuws? Hou je van lekker zot doen, maar kan je ook de nodige verantwoordelijkheid opnemen? Ben je een echte team-leader die luistert naar ieders ideeën en steeds probleemoplossend en ruimdenktend te werk gaat? Dan ben jij MiLa’s ideale hoofdanimator!

De hoofdanimator is het aanspreekpunt voor ouders, docenten en animatoren en zorgt voor de vlotte werking van het kamp. Hij/zij communiceert voor aanvang van het kamp met het kampteam en zorgt dat de voorbereidingen tijdig klaar en verzameld zijn.
   
Plaats tewerkstelling: Oost-, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen Type contract: Studentenjob / Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

Arbeidscontract: Bepaald – Vakantieperiodes
 

Aanbod en voordelen:

- Mooie verloning volgens leeftijd en functie

- Een te gekke creatieve week met de leukste kids en animatoren - Ondersteuning door het MiLa-team

Werkervaring: Niet van belang

Studie: Geen specifieke studievereisten

Algemene vereisten:

- Minimum 16 jaar (Animator)
- Minimum 21 jaar (Hoofdanimator)
- Ervaring in het jeugdwerk of onderwijs is een pluspunt
- Je bent communicatief & creatief
- Je hebt interesse in onze kunsttakken
- Je kan lekker zot doen, maar ook de nodige verantwoordelijkheid opnemen - Je werkt graag met kids en jongeren

 

SOLLICITEREN
Sollicitatie via: E-mail / Telefoon
 

Extra informatie of procedure:
Wil je graag deel uitmaken van MiLa’s animatorenteam? Stuur dan een mailtje met cv, foto en je motivatie naar jobs@milakampen.be. Na selectie word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waar je meer informatie krijgt over de globale werking en we bekijken voor welke kampen je beschikbaar bent, en voor welke functie je in aanmerking komt.
Tot snel !
            

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten