Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > JazzDelivery zkt booker & account manager
JazzDelivery zkt booker & account manager

JazzDelivery is een jong en ambitieus event bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van professionele jazzmuzikanten voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Voor ieder optreden, gaande van stedelijke festivals, corporate events, tot bijzondere trouwfeesten, weten wij de meest geschikte muzikanten te vinden en de juiste bands samen te stellen. Sinds de oprichting in 2012 werken we jaarlijks voor een groter aantal klanten en steeds meer veeleisende opdrachten. Wil jij actief bijdragen aan onze kwaliteitsgarantie en doorgedreven klantgerichtheid? En wil je fulltime aan de slag als Booker & Account Manager binnen ons team? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

www.jazzdelivery.be


Functie Als Booker & Account Manager bij JazzDelivery ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten (event managers, organisatoren van bedrijfsfeesten, wedding planners, etc.) aan de ene kant en contact met onze partners (muzikanten, audioleveranciers, verhuurbedrijven, etc.) aan de andere kant. Je werkt in een klein team naast de oprichter die jou bijstaat tijdens een intensieve inwerkperiode.

Je hebt affiniteit met de event- en muziekindustrie en kan zeer secuur en zelfstandig werken in een dynamische en creatieve werkomgeving.
In deze functie is het essentieel dat alles tot in de puntjes is geregeld. Alle aspecten rondom een boeking dien jij te regelen, daarbij mag geen detail worden vergeten en dient alles op correcte en duidelijke wijze te worden afgehandeld.

Je begeleid klanten en onze partners doorheen het traject van A tot Z, vanaf het moment dat er een aanvraag van een klant binnenkomt, tot het succesvol afronden van de opdracht en de betaling ontvangen is. Hierbij komt o.a. het volgende kijken:

- Het beheren van de inbox en inbound calls;
- Het informeren van klanten en opmaken van offertes;
- Het bevestigen van boekingen en regelmatig alle betalingen opvolgen;
- Het reserveren van de juiste type muzikanten voor de opdracht;
- Het informeren van muzikanten over de opdracht;
- Het dubbelchecken van logistiek en stiptheid voor de opdracht;
- Het controleren van de klanttevredenheid na de opdracht;
- Het coördineren van fotografen of videomakers voor de aanmaak van bijkomend marketingmateriaal na afloop van de opdracht.

Daarnaast ga je samen met het team op zoek naar nieuwe klanten, sta je paraat voor de uitvoering van marketingcampagnes, en ben je steeds bereid om te helpen wanneer er zich kansen voordoen waardoor we als eventbedrijf kunnen groeien.

Als Booker & Account Manager ben je de kritieke schakel tussen onze klanten en onze partners. Je professionele aanpak zorgt ervoor dat ons eventbedrijf draait als een geoliede machine en door jouw klantgerichtheid en kwaliteitsbewaking lever je uiterst tevreden klanten die ons aanbevelen binnen hun netwerk.
Profiel

 Je bent ordelijk en werkt steeds gestructureerd;
- Je kan goed zelfstandig werken;
- Je bent proactief en denkt in mogelijkheden;
- Je kent de markt (event- en muziekindustrie);
- Ervaring (5 jaar) binnen event management en/of boekingen en account management is een vereiste.
- Je bent zowel schriftelijk als mondeling sterk in de Nederlandse, Franse en Engelse taal;
- Je bent commercieel ingesteld en uiterst klantgericht;
- Je bent bereid om samen met de oprichter op zoek te gaan naar nieuwe klanten en de handen uit de mouwen te steken voor nieuwe marketinginitiatieven;
- Je hebt affiniteit met social media (bvb. Facebook en LinkedIn) en vind vlot je weg binnen een moderne werkomgeving (bvb. Google Suite, Teamleader en Trello)
- Je beschikt over een rijbewijs.

Aanbod

- Een fulltime functie van 40 uur per week, waarbij in eerste instantie een dienstverband van 6 maanden wordt aangeboden;
- Een startdatum in overleg, maar uiterlijk 1 december 2017;
- Een informele werksfeer binnen een creatieve werkomgeving;
- De werktijden zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur (in overleg kan hiervan enigszins worden afgeweken);
- Maandag tot vrijdag, uitzonderlijk voor evenementen ook in het weekend.
- Een marktconform salaris.
- Standplaats te Gent.

 

Solliciteren

Contactpersoon: Jan Willems
Reageren voor: 31/12/2017
Reageren op deze vacature kan door een email te sturen naar work@jazzdelivery.be. Gelieve als onderwerp “Vacature Booker & Account Manager” in te geven en de nodige motivatie en profielbeschrijving toe te voegen (bv. beknopte motivatiebrief en CV).

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten