Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Toneelhuis zkt coördinator personeelszaken (Antwerpen)
Toneelhuis zkt coördinator personeelszaken (Antwerpen)

De personeelscoördinator beschikt over een juridisch denkvermogen en haalt voldoening uit het correct opmaken van contracten, toepassen van de specifieke arbeidswetgeving rond kunstenaars, de implementatie van de nieuwe CAO, .... maar kan ook - in overleg met adviseurs van oKo, het Kunstenloket en het sociaal secretariaat - alle servicevragen beantwoorden en afhandelen (ouderschapsverlof, bevallingsverlof, zorgverlof, vakantieregelingen, ...)

Tegelijk heeft de personeelscoördinator ervaring en voeling met de softe HR (werving en selectie, competentiemanagement, prestatiemanagement, training en ontwikkeling, .... )

Wij zoeken iemand die met voldoende maturiteit en expertise mee het personeelsbeleid vorm kan geven en uitrollen binnen de organisatie.

Voor wie werk je? Alle artiesten - waarvan sommigen vast en anderen als freelancer verbonden zijn aan Toneelhuis - en alle mensen die achter de schermen werken (administratie, communicatie, techniek, onthaalmedewerkers, decor- en kostuumatelier, kantine, zaalpersoneel, productieteam, vrijwilligers, ....)

De coördinator wordt aangestuurd door en rapporteert aan de zakelijk directeur en stuurt samen met de assistent zakelijke leiding het team administratie & personeel aan.

De uitgebreide vacature.


Voor meer info over deze functie kan je terecht bij Klaartje Heiremans (zakelijk directeur): 0499/34.79.55.

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten