Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Jeugdmuziekatelier Allegro zkt lesgevers zang (Sint-Kruis Brugge)
Jeugdmuziekatelier Allegro zkt lesgevers zang (Sint-Kruis Brugge)

Jeugdmuziekatelier Allegro

In een jeugdmuziekatelier staat de leerling centraal en worden de muzieklessen gegeven op maat en naar de interesse van de leerlingen.
Een jeugdmuziekatelier of kortweg JMA staat open voor iedereen die graag noten wil leren en/of een instrument wil leren bespelen.

www.jma-allegro.be/vacatures
 

Functie
Je geeft gedurende 28 zaterdagvoormiddagen telkens 20 minuten individueel pianoles aan kinderen/jongeren. Op een voormiddag krijg je ongeveer 12 leerlingen met diverse niveaus. Je kunt de lessen vrij invullen in overleg met de leerling. Je krijgt een interessante en belastingvrije vergoeding per voormiddag.
 

Profiel
Je bent student die graag in het weekend iets wil bijverdienen, je bent volwassen en wil naast je weekjob een extra uitdaging of je bent gepensioneerd en wil graag uw tijd spenderen door uw muzikale kennis over te brengen aan kinderen/jongeren. Een pedagogische opleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die voldoende kennis heeft om kinderen/jongeren op een leuke manier te leren zingen is welkom!
 

Aanbod
Wij bieden een belastingvrije en competitieve vergoeding (vrijwilligersstatuut) aan per voormiddag. Daarnaast kom je in een gemotiveerd team van lesgevers terecht.
 

Solliciteren
Contactpersoon: Marlies Vereecke
Reageren voor: ASAP
Per mail: info@jma-allegro.be Per telefoon: 0485/ 112 654

Meer info op www.jma-allegro.be/vacatures

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten