Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Festival Dranouter zkt Communicatiemedewerker
Festival Dranouter zkt Communicatiemedewerker

Heb je een goeie pen, hou je van multitasken, ben je vertrouwd met klassieke en nieuwe media en heb je een creatieve geest dan bij jij misschien diegene die we zoeken.

Als communicatiemedewerker help je onze events in beeld brengen bij verschillende doelpublieken. Je onderhoudt de contacten met media, en plant de online communicatiestrategie in. Je beheert verschillende platformen (website, facebook, twitter, etc...) naast klassieke printmedia campagnes en vertaalt het DNA van de organisatie in passende formats voor diverse doelgroepen. Je krijgt veel ruimte voor eigen creativiteit en moet omgaan met verschillende deadlines.
Je komt terecht in een VZW met een klein team van professionals, maar kan ook samenwerken met vrijwilligers. Teamplayers krijgen hier dus voorrang.
Je bent grotendeels baas van je eigen agenda en uiteraard ben je bereid om ook je handen uit de mouwen te steken en mee te bouwen aan de diverse projecten van onze werking. (Festival Dranouter, Festival aan Zee, BAD Festival, Muziekcentrum Dranouter, ...)

We hebben een fulltime job in het vooruitzicht. En na een afgelijnde proefperiode gaat deze over in een vast contract. De loonvoorwaarden zijn conform PC304, met enkele aanvullende extralegale vergoedingen.

Uiteraard beheers je basiskennis Frans en Engels en kan je je vlot verplaatsen naar Dranouter (openbaar vervoer: vergeet het maar)

 

Ben jij de man/vrouw die we zoeken, dan kan je in ideale omstandigheden starten in januari (later valt te bespreken) ervaring is steeds een voordeel, maar is geen must, hier is ruimte om te groeien.

 

Interesse? Wel probeer ons dan te overtuigen! Hier geen ingewikkelde sollicitatieprocedures. Stuur ons een mail en bewijs dat jij diegene bent die we zoeken. We selecteren enkele kandidaten voor een gesprek en hakken snel de knoop door.

Interesse: stuur een mail naar Bavo Vanden Broeck via info@festivaldranouter.be 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten