Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > VUB zkt actrice en acteur i.k.v. een onderzoek (Brussel)
VUB zkt actrice en acteur i.k.v. een onderzoek (Brussel)

Gezocht: In het kader van een onderzoek zijn wij op zoek naar een actrice die elke weekdag van 12u tot 14u beschikbaar is voor 15 werkdagen in April 2018 en 30 werkdagen in september/oktober 2018. Rol: je speelt een vrouw die met de metro op weg is naar een job interview, maar beseft dat ze te laat zal komen.

Wanneer ze haar telaatkoming wil verwittigen, merkt ze op dat de batterij van haar telefoon plat is, waarop ze een omstaander op het metro-platform aanspreekt. Zij vraagt de omstaander of ze zijn of haar telefoon mag lenen om even te bellen naar het bedrijf waarbij ze een sollicitatiegesprek heeft. Deze rol wordt gedurende twee uur bij verschillende omstaanders uitgevoerd.

Actrice dient vloeiend Frans en goed Nederlands te kunnen spreken. Bij voorkeur ook kennis van het Engels. Leeftijd actrice: ±40 jaar. Goede verloning!


 

Gezocht: In het kader van een onderzoek zijn wij op zoek naar een acteur die elke weekdag van 12u tot 14u beschikbaar is voor 15 werkdagen in April 2018 en 30 werkdagen in november/december 2018. Rol: je speelt een man die met de metro op weg is naar een job interview, maar beseft dat hij te laat zal komen.

Wanneer hij zijn telaatkoming wil verwittigen, merkt hij op dat de batterij van zijn telefoon plat is, waarop hij een omstaander op het metro-platform aanspreekt. Hij vraagt de omstaander of hij zijn of haar telefoon mag lenen om even te bellen naar het bedrijf waarbij hij een sollicitatiegesprek heeft. Deze rol wordt gedurende twee uur bij verschillende omstaanders uitgevoerd.

Acteur dient vloeiend Frans en goed Nederlands te kunnen spreken. Bij voorkeur ook kennis van het Engels. Leeftijd acteur: ±40 jaar. Goede verloning!

 

interesse? Neem contact op met Dounia.Bourabain@vub.be

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten