Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Vlaamse Overheid zkt beleidsmedewerker culturele diplomatie (Brussel)
Vlaamse Overheid zkt beleidsmedewerker culturele diplomatie (Brussel)

Functieomschrijving

Heb je een passie voor cultuur én ervaring in een culture sector? Is netwerken je ding en wil je graag cultuur integreren in internationale betrekkingen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als beleidsmedewerker formuleer je voorstellen en adviezen in het kader van culturele projecten. Je werkt daarom als schakel tussen de sector, het beleid en het departement buitenlandse zaken.Door je duidelijke visie en aanpak ben je in staat om draagvlak en betrokkenheid te creëren om cultuur een actieve plaats te kunnen geven op internationaal vlak. Je bouwt sterke samenwerkingsrelaties op en neemt initiatief. Je volgt actief de trends op in het culture werkveld en weet hierop in te spelen. Je stelt je flexibel op en bent bereid om dienstverplaatsingen te maken, daar je de mogelijkheid krijgt om de minister te vergezellen op buitenlandse werkmissie.

Lees meer over de functie in het selectiereglement.

  • Type: Voltijds
  • Deadline: 22/12/2017

 

profiel, aanbod en meer info:

Functiebeschrijving

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten