Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Stad Eeklo zkt directeur cultuur
Stad Eeklo zkt directeur cultuur

Stad Eeklo ligt in het hart van het Meetjesland.  Als stadsbestuur trachten we de dienstverlening voor de meer dan 20.000 inwoners van Eeklo zo optimaal en kwaliteitsvol mogelijk te organiseren. Hiervoor kunnen we rekenen op een sterke organisatie van meer dan 220 medewerkers.  De baseline van Stad Eeklo is allesomvattend: ‘energiek, eigenzinnig, echt’.

We verwelkomen graag dynamische en gedreven medewerkers om samen onze ambities als centrumstad van het Meetjesland waar te maken.

Wij zijn op zoek naar volgend profiel:

DIRECTEUR CULTUUR (A1A-A2A)

Jouw functie

• Je stippelt en voert het beleid uit van het cultuurcentrum De Herbakker, de cultuurdienst en de bibliotheek teneinde de dienstverlening zo efficiënt mogelijk te organiseren;
• Je superviseert en coördineert de werking van het Stedelijk Informatiepunt (STIP).


Jouw profiel

We zoeken een inspirerende en gedreven teamcoach die sterk planmatig kan werken en die naast de dagelijkse ook de zakelijke leiding op zich neemt.

Andere vereisten:

• Je hebt een masterdiploma;
• Je werkt resultaatgericht;
• Je bent sterk in organiseren en plannen;
• Je hebt een ruime culturele achtergrond;
• Je hebt kennis van management en marketing.


Ons aanbod
We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur aan in een uitdagende en zeer breed georiënteerde functie met veel ruimte voor opleiding.  Bovenop de verloning volgens schaal A1a-A2a, waarbij ook relevante werkervaring in aanmerking genomen wordt, kan je rekenen op een aantrekkelijk pakket extra-legale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullende pensioenverzekering, fietsvergoeding).  Verder geniet je van een interessante verlofregeling en flexibele werktijden.


Interesse?
Bezorg ons dan je kandidatuur met CV en bijhorende documenten (zie infobrochure) uitsluitend via het sollicitatieformulier op onze website www.eeklo.be/vacatures en dit uiterlijk op 1 februari 2018.

Bijkomende inlichtingen over deze vacature kan je bekomen op de website www.eeklo.be/vacatures of op de infovergadering op dinsdag 23 januari 2018 om 18u30 in het stadskantoor, Industrielaan 2, 9900 Eeklo.


Het stadsbestuur heeft aandacht voor gelijke kansen.
Kwaliteiten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap en nationaliteit !

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten