Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Toneelgroep Maastricht zkt een medewerker publiekswerking (NL)
Toneelgroep Maastricht zkt een medewerker publiekswerking (NL)

Toneelgroep Maastricht (TGM) is één van de acht grote theatergezelschappen van Nederland. Artistiek leiders Servé Hermans en Michel Sluysmans verankeren het gezelschap in het Limburgse land en richten van daaruit hun blik op de wereld. Een liefdevolle blik die zich vertaalt in warme en muzikale voorstellingen over mensen met wie wij ons kunnen identificeren. Of het nou gaat om de naar liefde hunkerende schrijver in Brieven uit Genua, de gelukzoekers in La Superba, of de architecte die terugkeert naar haar geboortestreek in Ich bau dir ein Schloss, hun verlangens zijn universeel: je één keer gezien te mogen voelen in wie je bent, bevestigd door de geliefden om je heen.

 

Plaats in de organisatie
De werkzaamheden worden verricht onder directe verantwoordelijkheid van de artistieke leiding. De medewerker publiekswerking geeft maatschappelijk-inhoudelijke verdieping aan de voorstellingen en wordt geleid, gevoed en geïnspireerd door de dagelijkse artistieke werking van het gezelschap. De medewerker werkt nauw samen met de afdeling pr & marketing.

 

Doelstelling van de functie:
• publiekswerking slaat een brug tussen de voorstellingen van Toneelgroep Maastricht en specifieke (maatschappelijke) doelgroepen, en is primair gericht op het actief genereren van nieuw publiek.

 

Resultaatverwachting:
• Het ontwikkelen van en uitvoering geven aan beleid om op proactieve wijze nieuwe doelgroepen te benaderen en contacten met hen te leggen en te onderhouden.
• het ontwikkelen van en uitvoering geven aan maatschappelijke activiteiten rondom de reguliere programmering, die de voorstellingen van Toneelgroep Maastricht in een bredere context dan alleen de artistieke plaatsen.
• het ontwikkelen van en uitvoering geven aan educatieve activiteiten van het gezelschap gericht op scholieren en jongeren.

 

Competenties:
• HBO / WO denkniveau
• Out-of-the-box denkend en creatief
• Sterke communicatieve kwaliteiten: legt gemakkelijk contact met diverse reeds bestaande partners en nieuwe (publieks)groepen.
• Teamplayer: werkt graag in en met een hechte groep: beleid wordt ontwikkeld in samenspraak met assistent artistieke leiding en dramaturg.
• Flexibel: avond- en weekendwerk kunnen deel uit maken van de functie.
• Affiniteit met podiumkunsten en toneel in het bijzonder.
• Beschikt over een rijbewijs en bereid om in Maastricht of directe omgeving te wonen.

 

Meer informatie
De thuisbasis van TGM is de Bordenhal op Plein 1992 in Maastricht. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Oscar Wibaut, algemeen directeur via mail oscar@toneelgroepmaastricht.nl of telefonisch 0031 43 350 30 40. Website: www.toneelgroepmaastricht.nl

 

Arbeidsvoorwaarden
TGM biedt een verloning op basis van een 100% equivalent van een volledige werkweek (40 uur) conform richtlijnen van de cao Toneel & Dans 2016-2019.

 

Solliciteren
Uw motivatiebrief en cv dient u vóór 2 maart 2018 in per e-mail:
sollicitatie@toneelgroepmaastricht.nl. De 1ste gespreksronde vindt plaats op 19 maart 2018,  2de gespreksronde op 28 maart 2018. 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten