Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Tennis voor Kids vzw zkt dansmonitor (Edegem/Brasschaat)
Tennis voor Kids vzw zkt dansmonitor (Edegem/Brasschaat)

Tennis voor Kids is een organisatie die op een recreatieve en speelse manier tennislessen en -stages aanbiedt aan kinderen van 3 tot 12 jaar.

www.tennisvoorkids.com
 

Functie

Om onze kinderen tijdens de paas- en zomervakantie leuke dansactiviteiten te bieden ter afwisseling van de tennislessen op onze locatie in Antwerpen (Edegem of Brasschaat) zijn we op zoek naar ervaren, gemotiveerde en enthousiaste sport- en spelmonitoren (minstens 18j). Het betreft enkel dans- en sport en spelactiviteiten, tenniservaring is dus niet van toepassing.

 

Profiel

Je bent een sportieve, betrouwbare persoon met een goede dosis verantwoordelijkheidszin. Je bent creatief, werkt enorm graag met kinderen samen en je kan een leuke originele choreografie in elkaar steken voor kinderen.

 

Aanbod

Je komt terecht in een supertof monitorenteam en krijgt uiteraard een correcte weekvergoeding voor je prestaties. Deze tennisstages vinden enkel plaats tijdens de schoolvakanties.

 

Solliciteren
Contactpersoon: Elien Antonis
Reageren voor: 15/06/2018
Sollicitatieformulier invullen op http://www.tennisvoorkids.com/monitoren-worden.asp. of e-mail naar: solliciteren@tennisvoorkids.com

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten