Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > ’t Werkhuys zkt strategisch verantwoordelijke (Borgerhout)
’t Werkhuys zkt strategisch verantwoordelijke (Borgerhout)

’t Werkhuys is een bijzondere socio-culturele werking in het superdiverse Borgerhout. Het is een gastvrije plek waar heel wat verenigingen en organisaties thuis zijn en waar bezoekers van ‘t Kaffee graag vertoeven. ’t Werkhuys stimuleert ontmoeting en hanteert democratische prijzen (zowel voor de zaalverhuur als op de menukaart) om zo laagdrempelig mogelijk te zijn.
Want ’t Werkhuys staat open voor iedereen.
Deze plek zoekt een strategisch verantwoordelijke. Iemand die dit huis & Borgerhout een warm hart toedraagt. Die met veel goesting zowel op korte als lange termijn sleutelt aan de visie en werking. Iemand die erover waakt dat ’t Werkhuys met twee voeten stevig in het Borgerhout van vandaag staat, dankzij een doorgedreven actief-receptieve werking. Iemand die een positieve dynamiek creëert samen met het team en die zowel goed kan aansturen als een handje toesteekt waar nodig. Maar zeker ook iemand die zijn/haar weg kent in het financiële en administratieve landschap.
Kortom, iemand met een krachtige visie en doortastende houding, gezegend met een neus voor zakelijke aspecten én een goed stel handen om af en toe uit de mouwen te steken. Iets voor jou?

 

Wat verwachten we?

• Verantwoordelijke beleid;

o Je zorgt voor en implementeert een sterke visie en missie (zowel betreffende de interne werking van ’t Werkhuys als ’t Werkhuys in Borgerhout).
o Je zorgt voor het opstellen en opvolgen van beleidsplannen, convenanten, actieplannen...

• Zakelijk verantwoordelijke;

o Je bent eindverantwoordelijke voor het financieel beheer (opstellen en opvolgen begroting, afrekening...) i.s.m. een externe boekhouder.
o Je maakt de facturatie op en volgt de dagelijkse financiën op i.s.m. een externe boekhouder.
o Je werft extra fondsen, indien nodig.

• Daadkrachtige en doortastende coördinatie;

o Je zorgt voor werving, aansturing en evaluatie van de stafmedewerker.
o Je stemt de verschillende aspecten van de werking op elkaar af en zorgt op die manier mee voor een geïntegreerde, soepele werking.
o Je gaat voluit voor interne en externe netwerking en samenwerking, en stimuleert dit ook bij de rest van het team.
o Je ondersteunt het team en stimuleert hen door het aanreiken van vorming en coaching.

• Representatie van ’t Werkhuys;

o Je werkt in partnerschap met de Raad van Bestuur
o Je hebt een actieve inbreng in het Lokaal Cultuurbeleid van Borgerhout
o Je neemt deel aan relevante overlegmomenten met partners of beleidsmakers in functie van de werking.
o Je onderhoudt contacten met alle stakeholders van ‘t Werkhuys en zoekt actief naar nieuwe partners en gebruikers.

• Je werkt een sterke marketing- en communicatiestrategie uit.

• Je draagt ’t Werkhuys en het superdiverse Borgerhout een warm hart toe. Je bent een vurige vertegenwoordiger van het huis en haar werking. Met evenveel vuur zorg je voor een positieve dynamiek, zowel binnen het team als naar (nieuwe) gebruikers/bezoekers/partners toe. Je bent een ideale gastvrouw/heer! 

• Je bent flexibel, draait mee in de operationele werking en springt in waar nodig. Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk.

• Een diploma is voor ons niet doorslaggevend, relevante werkervaring wel.
 

Wat kunnen we aanbieden?

• ’t Werkhuys is een unieke werking in Borgerhout. Zie: http://www.werkhuys.be/ Je komt terecht in een inspirerende, creatieve omgeving in een boeiende buurt.
• Je takenpakket bestaat uit een uitdagende mix van beleidsmatig en operationeel werk. Aan afwisseling geen gebrek!
• Je werkt in een huiselijke setting met een klein team en krijgt volop de kans om de werking samen verder te laten evolueren.
• Je werkt zij aan zij met de operationeel verantwoordelijke.
• Je geniet van flexibiliteit in je werkuren in functie van de noden van het huis en je privé situatie.
• Je wordt vergoed volgens de loonvoorwaarden cat B1a volgens PC 329.01. Relevante ervaring wordt in aanmerking genomen voor de bepaling van je loon.

Daarnaast ontvang je een vergoeding voor woon-werk verkeer en een maaltijdvergoeding.

• Je hebt recht op vakantie volgens de regelgeving in PC 329.01 voor de categorie leidinggevenden, aangevuld met 6 extra vakantiedagen per jaar.

 

Hoe verder?

• We ontvangen met plezier jouw kandidatuur (CV + motivatiebrief) via els_m@hotmail.com en dit uiterlijk maandag 28 mei 2018.
• Een jury, die bestaat uit leden van de Raad van Bestuur aangevuld met externe expertise, bekijkt alle kandidaturen en bezorgt je een antwoord. De jury selecteert kandidaten op basis van hun kwaliteiten en motivatie, ongeacht geslacht, leeftijd, herkomst, nationaliteit of handicap.
• De selectiegesprekken vinden plaats in de eerste helft van juni.
• Indien je wordt geselecteerd als strategisch verantwoordelijke, verwachten we je indiensttreding – in de mate van het mogelijke – begin augustus 2018.
• Met vragen over deze selectieprocedure kan je terecht bij Els Mertens, via els_m@hotmail.com.
 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten