Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > MiLa Kampen zkt musicaldocent (Ieper en Buggenhout)
MiLa Kampen zkt musicaldocent (Ieper en Buggenhout)

Compagnie MiLa organiseert reeds sinds 2012 kunst-educatieve activiteiten voor kids en jongeren in Vlaanderen. In de paas-, zomer- en herfstvakantie trekt MiLa door het land met 5-daagse kampen in de podiumkunsten; musical, muziekinitiatie, theater, circus, film, dans, acrobatie. Op verschillende locaties in Vlaanderen gaan onze docenten aan de slag om de plaatselijke kids te laten kennismaken met hun passie, hun vakgebied. Daarbij worden zij ondersteund door een team van enthousiaste animatoren die naast de lesmomenten zorgen voor leuke sport-, spel- en knutselactiviteiten.

Buiten de kampen vind je MiLa op diverse stads-, bedrijfs- en schoolevenementen waar ze evenals de kids laat kennismaken met de verschillende kunstzinnige vakgebieden in de vorm van workshops op ieders niveau.

Ten slotte kunnen kids die er maar niet genoeg van krijgen terecht in Gent bij MiLa’s Musicalschool. Hier krijgen de kids wekelijkse lessen theater, zang en dans van artiesten actief in de sector.

Ben je 18 jaar of ouder en actief in één van onze podiumkunsten? Hou je ervan om je passie door te geven aan de jongste generatie? Zoek je nog een leuke bijverdienste? Dan ben jij de docent die we zoeken!

Wat is je takenpakket?

- Je communiceert tijdig met je collega’s over een concrete taakverdeling en kampplanning.
- Je bereidt je lesmomenten voor, in samenspraak met je collega’s.
- Tijdens de kampweek pas je eventueel je lessen aan, naargelang het niveau van de kids.
- Je maakt er een onvergetelijke week van voor al onze kleine artiesten!

 

Locaties Zomer 2018:

Lokeren, Gent, Torhout, Ieper, Mechelen, Buggenhout, Turnhout, Brugge, Oostende, Zwevegem, Rumbeke, Knokke, Wilrijk, Waregem, Merksem en Leuven.

Wil je graag deel uitmaken van MiLa’s docententeam? Stuur dan voor 16/06//2018 een mailtje met cv, foto en je motivatie naar Sara@milakampen.be . Na selectie word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waar je meer informatie krijgt over de globale werking en we bekijken voor welke kampen je beschikbaar bent, en voor welke functie je in aanmerking komt.

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten