Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Ritmo ART zkt account manager
Ritmo ART zkt account manager

Ritmo ART maakt sinds 2015 deel uit van de ASAP HR Group NV en is sinds 2007 actief als HR partner in de artistieke, culturele & creatieve sectoren.
Als erkend Sociaal Bureau voor kunstenaars (SBK) verzorgen  we de loonadministratie voor freelancers, kunstenaars en hun opdrachtgevers. Daarnaast ondersteunen we uitzendkracht & opdrachtgever met gericht sociaaljuridisch advies. Dit alles binnen de culturele en creatieve sectoren. Onze klanten zijn: mediabedrijven, productiehuizen, theaters, dansscholen, muziek(centra), uitgeverijen, culturele centra, festivals, expo’s, etc.

Om onze toekomstambitie mee waar te maken zijn we op zoek naar een Account Manager:

• Je beheert het volledige salesproces. Je bent commercieel verantwoordelijk om onze diensten breder in de markt te zetten. Je staat in voor het genereren van nieuwe ART-business en het verder uitbouwen van de bestaande klantenrelaties in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië. Hierbij ligt de focus op de driehoek Brussel – Antwerpen – Gent.

• Je onderzoekt het groeipotentieel, genereert nieuwe leads en zet deze afspraken om in concrete projectmatige opdrachten en/of samenwerkingen op lange termijn. Hiertoe focus je op (telefonische) prospectie en het onderhouden van jouw netwerk via diverse events.
• Je onderhoudt de bestaande klantenrelaties en onderzoekt het groeipotentieel. Je plant regelmatig bezoeken in om klantenbinding verder uit te bouwen.
• Je staat in voor de opvolging van het commerciële en financiële proces: opmaak en opvolging van prijsoffertes, aanmaak nieuwe klantenfiches, debiteurenbeheer etc.
• Je gaat continue op zoek naar informatie omtrent de huidige marktspelers en deelt deze informatie binnen onze organisatie.
• Je bent verantwoordelijk voor het behalen van het maandelijkse omzetbudget rekening houdende met margedoelen. Je koppelt concrete sales acties aan de prognose van de te behalen targets.
• Je bent het centraal aanspreekpunt voor nieuwe klanten.
• Je werkt nauw samen met onze commercieel ingestelde Advice Consultants en je zorgt ervoor dat je voldoende operationele kennis opbouwt en up to date houdt.
• Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en dit op maandelijkse basis.

 

Profiel:

• Commerciële affiniteit en interesse in de artistieke en culturele sector is een must.
• Jij ademt cultuur, gaat voor netwerking en wil enkel topresultaten afleveren. Een commerciële uitdaging krijgt van jouw een gegarandeerde oplossing. Je bent een kei in onderhandelingen op alle mogelijke niveaus. Je straalt professionaliteit en vertrouwen uit.
• Je deed al de nodige ervaring op in een commerciële buitendienstfunctie (2-5 jaar) en bent vertrouwd met de Nederlandstalige en Franstalige Belgische markt.
• Je beschikt als volgt over een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent iemand zeer communicatief, oplossingsgericht & proactief. Een echte doorbijter die initiatief neemt. Je werkt gestructureerd, zelfstandig en resultaatsgericht.
• Je bent leergierig en staat klaar om sociaaljuridische vraagstukken te bevatten, ook zo maak je de vertaalslag naar jouw klantenportefeuille!
• Je beschikt over een goede kennis Microsoft office, CRM opvolging en social media toepassingen.
• Je kan de organisatie een grote beschikbaarheid bieden, je zal immers vaak op de baan zijn. Je bent zeer flexibel naar afstand en werktijden. Je bent beschikbaar voor diverse (klant)evenementen en beurzen.

 

Aanbod

We bieden je een boeiende, uitdagende voltijdse functie met veel vrijheid, ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid binnen een enthousiast team.
Daarnaast kom je terecht binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met talent voor de creatieve sectoren. Je kan rekenen op afwisseling tussen een formele en informele werksfeer.
Je salaris wordt o.m. aangevuld met een bedrijfswagen, GSM en laptop. Verwacht je aan een sterk groeiende organisatie! Jouw mogelijkheden bij Ritmo ART zijn onbegrensd.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Solliciteer nu online: https://www.asap.be/nl/job/account-manager-ritmo-art-mv
Uiteraard worden alle sollicitaties vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze vacature kan je terecht bij Stephanie Drooghmans: 0470/36.40.76.

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten