Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > CC ’t Aambeeld zkt polyvalente podiumtechnieker (Aartselaar)
CC ’t Aambeeld zkt polyvalente podiumtechnieker (Aartselaar)

De gemeente Aartselaar heeft een vacature voor een voltijdse polyvalente podiumtechnieker voor CC ’t Aambeeld Aartselaar op  C-niveau.

De Cultuurdienst Aartselaar zoekt een enthousiaste en gedreven podiumtechnieker voor de praktische en technische ondersteuning  van de werking van het Cultureel Centrum Aartselaar en de gemeentelijke evenementen:

  • Je zorgt zowel zelfstandig als in teamverband  voor de theatertechniche ondersteuning en begeleiding van professionele en amateurgezelschappen op het vlak van licht-, geluid en multimedia in CC ’t Aambeeld en op locatie.
  • Tijdens activiteiten van externe organisatoren verzorg je de permanenties tijdens het volledige evenement. Je bent het klantvriendelijke aanspreekpunt voor huurders en hun klanten bij algemene vragen of problemen.
  • Je zorgt voor correct onderhoud van de theatertechnische infrastructuur en apparatuur van CC ‘t Aambeeld. Je volgt technische dossiers op inzake aankoop/herstelling van het technisch materiaal.
  • Daarnaast sta je ook in voor het detecteren en verhelpen van defecten aan het gebouw en je voert algemene onderhoudswerken uit aan de infrastructuur.

 

Solliciteren kan t/m maandag 25 juni 2018.

bekijk hier de vacature en de volledige functiebeschrijving.

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten