Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Irene Wool zkt technical director (Gent)
Irene Wool zkt technical director (Gent)

Irene Wool vzw is de werkstructuur van performance kunstenaar Miet Warlop. De organisatie is gevestigd in Gent en ontvangt structurele werkingssubsidies van de Vlaamse Gemeenschap en de Stad Gent.

Wij zijn op zoek naar een ervaren podiumtechnieker (m/v) die de technische leiding op zich neemt voor de tournee van de theaterproductie Fruits of Labor van Miet Warlop.

Je bent een all-round technicus die samen met onze geluidstechnicus, productieleider en de performers op tournee gaat. Je coördineert het laden en lossen, je bouwt mee op en af, en hierbij coördineer je de technische ploeg van de venue. Je draait de voorstelling (licht, ea.) samen met de geluidstechnicus. Je lost technische problemen op.

Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt en technisch verantwoordelijke voor deze productie, dus je bereidt de tournee voor, doet aankopen, je staat in voor het ophalen/afhalen van materialen en voor de coördinatie met sculpteur en kostumiere. Je verzorgt alle technische communicatie met de venues (vooral internationaal). Je brengt ATA carnet in orde. Je coördineert het transport van het decor (met onze vaste transportfirma in Gent). Ordelijkheid en efficientie hierin is een vereiste.

 

Profiel:
We zoeken iemand die:

  • een opleiding theatertechnieken volgde
  • meerdere jaren ervaring heeft opgedaan als technisch verantwoordelijke in de podiumsector
  • allround kan werken en probleemoplossend kan denken
  • flexibel is (avond- en weekendwerk en buitenlandse reisvoorstellingen behoren tot de opdracht)

 

 

Wij bieden een vergoeding voor voorbereidingsdagen, reisdagen, opbouwdagen en speeldagen, volgens de cao’s van Paritair Comité 304.


Interesse?
Stuur voor donderdag 21 juni 2018 een mailtje naar:

elke@mietwarlop.com

Elke Vanlerberghe
Production Coordinator
Miet Warlop / Irene Wool vzw
+32497352385
elke@mietwarlop.com
www.mietwarlop.com
 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten