Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Theaterfestival zkt stagiair productie (Antwerpen)
Theaterfestival zkt stagiair productie (Antwerpen)

STAGE PRODUCTIE HET THEATERFESTIVAL 2018

Het TheaterFestival luidt de belofte in van een vers cultureel seizoen en zet 10 dagen lang een grote spot op het mooiste wat het theaterlandschap in Vlaanderen, Brussel en Nederland biedt. Voorstellingen en verdieping dagen publiek uit tot gesprek.

Dit jaar vindt het TheaterFestival plaats van 30 augustus tot 9 september in en rond deSingel, Monty, De Studio, Toneelhuis/Bourla, hetpaleis en Arenbergschouwburg.

Om de praktische organisatie verder uit te werken en op te volgen zoekt het TheaterFestival opnieuw 2 gedreven stagiair(e)s (m/v/x) om het productieteam te versterken. De stage start eind juli/begin augustus en loopt idealiter tot en met 14 september. Je werkt  fulltime op het festivalbureau in deSingel.

Onder begeleiding van de twee productiemedewerkers werk je mee aan de productionele voorbereiding en opvolging van de voorstellingen uit de juryselectie,  Circuit X en/of het reflectieprogramma. Je krijgt de kans om expertise te ontwikkelen in het communiceren en samenwerken met artistieke en technische medewerkers, en het aansturen en motiveren van vrijwilligers. Je creëert een optimale festivalbeleving voor artiesten en publiek, maar staat het festivalteam ook bij door het verzamelen van informatie en het volgen van vergaderingen. In samenspraak kunnen we de stage verder concreet invullen, afhankelijk van je interesses.

 

Vereisten

*Je bent ondernemend en kan zelfstandig werken binnen deadlines: je ziet werk en zoekt zelf oplossingen voor problemen.

*Je hebt organisatietalent en een goede kennis van courante software, google drive en social media.

*Je bent accuraat, punctueel, sensitief en communicatief.

*Je hebt een vlotte pen, zowel in het Nederlands als het Engels.

*Je bent flexibel en vindt het niet erg om ook ‘s avonds en in het weekend te werken.

*Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

 

 

Aanbod

Het TheaterFestival biedt een boeiende en afwisselende stage, waarbij je erg zelfstandig kan werken, maar ook voldoende feedback krijgt. Daarnaast krijg je de kans om de werking van binnenuit te leren kennen en kom je terecht in een warm en hecht team.

Deze stage hoeft niet gelinkt te zijn aan een opleiding.

 

Interesse?

Stuur een mail met je motivatie & CV naar eva@theaterfestival.be vòòr 22/6. Hou alvast ook 28/6 vrij in je agenda voor een kennismakingsgesprek. 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten