Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > STUK zkt hoofdbarman voor STUKcafé (Leuven)
STUK zkt hoofdbarman voor STUKcafé (Leuven)

STUK is een bruisend kunstencentrum in hartje Leuven, gehuisvest in een bijzonder complex dat meerdere podia, een cinema, kunstenaarsateliers en een grand café omvat. In 2015 transformeerde STUK tot een Huis voor Dans, Beeld en Geluid, met een uitgesproken internationale programmatie. Je vindt het mission statement hier.

 

STUKcafé, een van de gezelligste cafés van Leuven, is naast een dagelijks café eveneens een foyer voor de voorstellingen, waar publiek en artiesten elkaar ontmoeten, maar ook een plek voor heel wat activiteiten. STUKcafé heeft een eigen programmatie gaande van (start/eind)feesten, gratis concerten, ééndags festivals en veel meer.

 

STUKcafé zoekt een (m/v/x) hoofdbarman (deeltijds of voltijds, contract van bepaalde duur) )

 

ORGANISATIE

 

Als hoofdbarman rapporteer je aan aan de barbeheerder en caféverantwoordelijken. Je geeft operationele instructies aan de jobstudenten en is mede verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe jobstudenten.

 

DOEL


Supervisie van het café (properheid, orde,...) en het bereiden en bedienen van dranken en gerechten: mise en place, bedienen en afruimen. Hij/zij neemt deel aan het gezamenlijke takenpakket van de barmannen: bestellingen, orde en netheid, aansturing van de jobstudenten, ...

 

PROFIEL

 

 

  • Je hebt voldoende ervaring in de HoReCa
  • Je werkt graag in een team en hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je bent flexibel en werkt ‘s avonds en in het weekend
  • Je bent verantwoordelijk en kan snel en efficiënt werken
  • je hebt commerciële flair en beschikt over het nodige inzicht in de werking van horeca
  • Je hebt voeling met de activiteiten van STUK en STUKcafé

 

STUK BIEDT

 

 

  • een uitdagende job in een dynamische organisatie met een fijne werksfeer.
  • een vol/deeltijds contract (te bespreken) van bepaalde duur (van september tot en met juni, met mogelijkheid tot verlenging).
  • onmiddellijke indiensttreding mogelijk (te bespreken).
  • loon volgens CAO Horeca.

 

SOLLICITEREN


Heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief (max 1 A4) voor 13 augustus naar raphael.klaps@stuk.be met de duidelijke vermelding ‘sollicitatie hoofdbarman’. Indien je geselecteerd bent, word je in de week van 13 augustus gecontacteerd.

 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten