Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > De Roma zkt Verantwoordelijke backstage, keuken en onthaal (Borgerhout)
De Roma zkt Verantwoordelijke backstage, keuken en onthaal (Borgerhout)

 Tijdelijk contract voor

De Roma is een volksschouwburg gelegen in Borgerhout- Antwerpen. Op het programma staan concerten gaande van pop, rock, over folk, roots, chanson en wereldmuziek tot jazz en klassiek. Daarnaast is De Roma nog een echte cinema en kan je er terecht voor evenementen zoals dansnamiddagen, een kinderrommel- markt, filmbeurs, een jaarlijks circustheaterfestival en rondleidingen in het gebouw. De hele werking – meer dan 400 activiteiten per jaar - wordt gedragen door een klein team vaste medewerkers en een zeer grote ploeg vrijwilligers. De Roma wordt erkend en gesubsidieerd als cultuurcentrum door district Borgerhout, stad en provincie Antwerpen en de Vlaamse overheid. Het gebouw is een beschermd monument en De Roma is erkend als openmonumentenvereniging. We zijn op zoek naar een tijdelijke collega die ervaring en technische kennis koppelt aan flexibiliteit, klantgerichtheid en enthousiasme.

Taakomschrijving

Artiestenonthaal:
- Zorgen voor de catering van de artiesten inclusief opvolgen van de hospitality riders. - Het ontvangen en wegwijs maken van de artiesten.
Algemene werking:
- Het leiden van de kookteams van vrijwilligers en in goede banen leiden van de backstage. - Het mee in orde houden van de keuken en de backstage van De Roma.
Organisatorisch:
- Het organiseren van de kook- en backstageteams in samenwerking met de vrijwilligerscoördinator. - Het opstellen van de menu’s voor de kookteams en de bijhorende boodschappenlijsten.
- Zelf zorgen voor specifieke aankopen en boodschappen.
 

Competentieprofiel

  • Je bent stressbestendig en kan werken onder grote tijdsdruk.
  • Je hebt een goede kennis van gewone keuken en grootkeuken.
  • Je hebt ervaring als keukenverantwoordelijke.
  • Je bent overtuigd van het belang van klantvriendelijk handelen.
  • Je bent een teamspeler maar kan evengoed zelfstandig opdrachten afronden.
  • Je waardeert de inzet van vrijwilligers en kan hen enthousiasmeren en motiveren.
  • Je bent bereid zeer regelmatig avond- of weekendwerk te doen, en kan je daar ook flexibel in opstellen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (en kan eventueel beschikken over een wagen).
  • Je kan met de computer werken.


 

Aanbod
Praktisch
Een voltijds bediendencontract van bepaalde duur op niveau B volgens de CAO’s van paritair comité 304.01 – podiumkunsten. De indiensttreding is voorzien vanaf 3 september 2018 en voor een duurtijd van 4 maanden. Een deeltijdse of voltijdse verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden afhankelijk van de noden van de organisatie. Voor de verloning wordt rekening gehouden met relevante werkervaring. Sollicitatiebrieven met CV worden verwacht tegen 18/08/2018 t.a.v. Annick Van Goethem, zakelijke leiding. Bij voorkeur mailen naar job@deroma.be


Op basis van jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV zal een eerste selectie gemaakt worden. De weerhouden kandidaten zullen tijdig gecontacteerd worden voor een afspraak. Voor meer informatie over deze vacature kan je ook mailen naar job@deroma.be
 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten