Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > Bellewaarde zkt figurant Halloween (Ieper)
Bellewaarde zkt figurant Halloween (Ieper)

Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken.

Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park.
Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park.

 

functie

Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers.

 

profiel

Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde.
Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend.
Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 19, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november.
Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u.

 

aanbod

Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding.
Interesse? Waag je kans en solliciteer via de website van Bellewaerde:
www.bellewaerde.be/jobs

Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten!

Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (eind augustus/september 2018).

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten