Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > MUS-E zkt projectcoördinator MUS-E Belgium in Vlaanderen (Brussel)
MUS-E zkt projectcoördinator MUS-E Belgium in Vlaanderen (Brussel)

MUS-E Belgium zoekt op korte termijn een bevlogen coördinator, voor de uitwerking en opvolging van diverse MUS-E activiteiten in Vlaanderen. Het betreft een deeltijdse tewerkstelling van 24u, met eventueel in overleg een verhoging van het taken/urenpakket.
 

Over MUS-E Belgium
Sinds 2000 neemt MUS-E Belgium een voortrekkersrol op binnen de participatieve kunsten. Als tweetalige organisatie brengt ze actieve kunstbeleving binnen bereik van kinderen en jongeren, ongeacht hun voorkennis of achtergrond. Deelnemers worden uitgenodigd om in de wereld van de kunstenaar te stappen tijdens co-creatie trajecten waarbinnen verbeelding, experiment en dialoog centraal staan.
MUS-E Belgium initieert artistieke trajecten in het onderwijs, de vrije tijd en de welzijnssector. Kunstenaars uit verschillende disciplines vertalen hun eigen kunstenpraktijk naar open en creatieve processen in dialoog met de deelnemers. Sleutelbegrippen zijn verbeelding, actieve kunstbeleving en verbondenheid.
MUS-E Belgium is een dynamische en nog steeds groeiende kunstenorganisatie. Het vaste team bestaat uit een 8-tal medewerkers + een wisselende ploeg van een 50-tal freelance kunstenaars (waarvan enkele met een tijdelijk contract).
Meer info op www.mus-e.be


Verantwoordelijkheden en competenties coördinator
Volgende verantwoordelijkheden behoren tot het pakket van de MUS-E coördinator:
MUS-E heeft een voortrekkersrol in de participatieve kunsten en speelt in op de mogelijkheden die het kunstenveld biedt, op maatschappelijke noden en initieert trajecten vanuit het potentieel dat de kunstenaars bieden. Als coördinator initieer je trajecten en volg je bestaande trajecten op. Je coacht en ondersteunt de kunstenaars vanaf de opstart tot het einde van een traject. Je maakt verbindingen tussen de kunstensector en het onderwijs en faciliteert deze verbindingen voor alle partijen. Een belangrijke taak is de organisatie van de trajecten, de logistieke voorwaarden bepalen, plannen, de communicatie met de partners verzorgen, bijsturen waar nodig en gewenst, evalueren en de kwaliteit van de trajecten bewaken. Heel wat projecten hebben ook een productioneel luik (expo, voorstelling, drukwerk) dat eveneens door jou wordt opgevolgd. Het is van belang om vooruit te denken, je eigen tijd goed te managen, uitgebreid en regelmatig te communiceren met het MUS-E team, hands-on te zijn. Je zal regelmatig moeten afstemmen met de verantwoordelijke administratie en de ploeg communicatie.
 

Verwachte competenties van de coördinator en formele vereisten:

• Je bent begeesterd door de kunsten, je ziet de kracht van participatie in een kunstproject en je hebt een visie op de rol van kunst in de samenleving;
• Je hebt ervaring in het opzetten en opvolgen van (artistieke) projecten;
• Je hebt ervaring in het opstellen van dossiers en de opvolging ervan;
• Je hebt ervaring in budgetbeheer;
• Je bent een teamspeler, bouwt bruggen tussen individuen en andere organisaties;
• Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands; kennis van het Frans en Engels zijn belangrijk;
• Je hebt een masterdiploma (of equivalent) of een gelijkwaardig niveau op basis van opgebouwde ervaring.
• Je bent bereid om flexibel te werken en om, wanneer nodig, ‘s avonds en in het weekend te werken;
• Je bent sociaal, diplomatisch, kan goed om met mensen met uiteenlopende profielen, hebt oog voor hun noden en kwaliteiten;
• Je hebt bij voorkeur al een netwerk in de kunstensector (podium, beeldend, muziek). MUS-E Belgium hecht belang aan het bevorderen van gelijke kansen.

Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, gender, afkomst, handicap of nationaliteit.
 

Kader van tewerkstelling
MUS-E Belgium biedt een marktconform loon binnen het kader van PC 329.01 en een pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, vergoeding vervoer, vergoeding GSM). MUS-E Belgium voorziet een vaste aanstelling.

Het kantoor ligt in het hart van Brussel, in de Marollen.
 

Interesse?
Mail jouw motivatie en een gedetailleerd CV naar tom.goris@mus-e.be.
Deadline voor aanmelding is 7 september 2018.

Op basis van een eerste selectie wordt in september een gespreksronde georganiseerd. De nieuwe coördinator treedt zo snel mogelijk in dienst, ten laatste op 1 oktober 2018.
 

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten