Podiumkunsten - Home pc304

artikel detail alle functies

U bent hier:  Home > werk > vacaturedatabank > alle functies > artikel detail alle functies > RITCS zkt coördinator productie en planning theateropleiding RITCS - 50% praktijklector
RITCS zkt coördinator productie en planning theateropleiding RITCS - 50% praktijklector

Taakomschrijving

 • RITCS/School of Arts biedt zowel professioneel en academisch gerichte bachelor- en masteropleidingen aan in de audiovisuele kunsten en in de podiumkunsten met afstudeerrichtingen in Radio, Film, Regie, Beeld, Geluid, Montage, Acteren, Televisie, Production Management, Podiumtechnieken…….
 • Het RITCS is op zoek naar een coördinator productie en planning binnen de podiumkunsten afdeling. Je vertaalt de input vanuit de stuurgoep(en) uit de afdelingen Regie, Acteren en Podiumtechniek/productie naar een coherente algemene productie planning.
 • Je communiceert deze adekwaat, o.a. via de digitale kanalen. Onder productie verstaan we zowel de klassieke workshops, lessen, vakgroepen, opleidingscommissies, lezingen als de creaties. Voor de creaties krijg je steun van de studenten uit de productieafdeling.
 • Jij bent het plannings- en productieknooppunt van de opleiding en gebruikt daarvoor de ondersteunende digitale platformen. Je staat in nauw contact met het opleidingshoofd, de budgetbeheerder, de beheerder van materiaal en lokalen, de dienst communicatie.
 • Je bent het aanspreekpunt voor het OP en de studenten, onderhoudt contacten met andere vakgroepen en met de diensten binnen het departement RITCS.
 • Je ondersteunt, adviseert en begeleidt  de studenten op praktisch en technisch gebied waar nodig. Je coördineert mee de toelatingsproeven, examens, infodagen, toonmomenten, deliberaties en  jury’s.
 • Je hebt een passie voor Brussel en het podiumkunsten gebeuren. Je bent flexibel, werkt graag zelfstandig, en pro-actief organiserend.

 

Deze functie zal mogelijk op korte termijn voltijds worden ingevuld.

 

Profiel

 • Ervaring – Enkele jaren ervaring als productieverantwoordelijke in de podiumsector is een troef.
 • Zelfstandig – Pro-actief organiseren van jury’s, vergaderingen, toonmomenten,…  met goede kennis van het verloop van een academiejaar op de theaterafdeling.
 • Inzicht – Je stimuleert de samenwerking tussen de opleiding en het werkveld, je bent contactvaardig. Je bent empatisch met de pedagogische opdracht van docenten en met leertrajecten van studenten.
 • Teamplayer – je bent collegiaal, integer en toont initiatief
 • Talenkennis  – je Nederlands is uitstekend en je spreekt en schrijft goed Frans en Engels
 • ICT  –  Je hebt een doorgedreven kennis van de courante office software (Word, Excell, PP,…) en weet digitale deelplatformen efficiënt in te zetten. Ervaring met de productie software Zapplan en/of het leerplatform CANVAS is een troef. 

 

Toelatingsvoorwaarden

 • Je behaalde een diploma van Bachelor (of hiermee gelijkgesteld) of een Diploma van Master (of hiermee gelijkgesteld).
 • Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving

 

Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 316, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.
 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
 • Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling.
 • Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
 • Lerarenkaart – met een heleboel voordelen.
 • Lunchpauze – je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad.
 • Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt

 

Opmerkingen
Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.
Solliciteren kan enkel digitaal via onze vacaturesite. Registreer je en voeg je cv, diploma, motivatiebrief en eventueel portfolio toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature. Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.
Op 7/09/2018 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.
Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 17/09/2018. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.
 

Contactinformatie
Informatie betreffende vacature
Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met Hendrik De Smedt, Opleidingshoofd Academische Bachelor & Master Dramatische Kunsten  te bereiken via email hendrik.de.smedt@ehb.be
Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be
Informatie betreffende selectieprocedure
Jurgen Stesmans
E-mail: Jurgen.Stesmans@ehb.be

 

Te noteren

Datum kandidaatstelling: 7/09/2018

Datum interview: 17/09/2018

Indiensttreding: 01/10/2018

Terug

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten