Podiumkunsten - Home pc304

onze opleidingen

onze opleidingen

Om het levenlang leren in de sector te stimuleren, organiseren wij zelf een aantal opleidingen voor en zoveel mogelijk op maat van de sector. Wij houden daarbij uiteraard rekening met de vragen en reacties die wij krijgen uit het veld.  Een belangrijke bron van inspiratie zijn bijvoorbeeld de reacties van deelnemers na afloop van een opleiding.
 

Deelnemen aan een van onze workshops betekent ook een extra gelegenheid om te netwerken met collega's van andere organisaties. 
 

Onze opleidingen gaan meestal door bij een organisatie uit de sectorAls deelnemer krijg je zo om een kijkje te nemen achter de schermen van een collega-organisatie, als gastorganisatie kan je anderen laten kennismaken met je locatie en werking. 
 

Is jouw organisatie bereid om als gastorganisatie op te treden, laat het ons zeker weten !


voor wie?
 

Onze opleidingen zijn bedoeld voor werknemers actief bij werkgevers van PC 304, maar staan ook open voor andere geïnteresseerden uit de brede creatieve sector.

 

Werkgevers uit PC 304 genieten voor hun werknemers gunstige voorwaarden voor deelname aangezien zij gebruik kunnen maken van het sectorale opleidingskrediet. Werknemers actief in PC 304 hebben recht op een jaarlijks opleidingskrediet van € 600. Voor de meeste van onze opleidingen kunnen ook 2 werkzoekenden gebruik maken van dit krediet, mits ze voldoende kunnen motiveren dat ze een band hebben met de sector.

 

Bij inschrijving voor een opleiding wordt de opleidingskost rechtstreeks afgetrokken van het maximale krediet, waardoor de opleiding in de meeste gevallen "gratis" is. Goed om weten is dat je statuut op het moment van de opleiding van belang is om te bepalen of recht hebt op het sectorale opleidingskrediet. 


hoe deelnemen?

 

De kortste weg naar onze opleidingen in open aanbod is het invullen van het online inschrijvingsformulier.


in-company?

 

Een aantal opleidingen kunnen door organisaties van PC 304 op aanvraag in company georganiseerd worden.  De data worden gepland in overleg met de aanvragende organisatie.  Het programma kan worden bijgestuurd in functie van specifieke vragen en behoeften.
 

Als je verschillende medewerkers wil inschrijven voor een opleiding kan je ook vragen om deze bij jou te laten plaatsvinden. Op die manier kunnen we de opleiding optimaal inpassen in de planning van jouw organisatie. De groep kan dan verder aangevuld worden met externe deelnemers.

enkele richtlijnen


suggesties?

 

Zie je bepaalde opleidingen die wij reeds organiseerden graag terugkomen? Heb je suggesties voor opleidingen die nog niet in ons aanbod voorkomen? Zit je met een vraag waarop het bestaande opleidingsaanbod niet direct een antwoord biedt? Laat het ons dan weten, wij zoeken het voor je uit.


Alle vragen, opmerkingen en suggesties rond ons opleidingsaanbod zijn steeds welkom via opleiding(a)podiumkunsten.be. Hou onze website in het oog voor updates van het opleidingsaanbod of schrijf je in op onze nieuwsbrief opleiding en vorming om op de hoogte te blijven.

 

 

sectorale premies

 

Het volledige premiereglement vind je hier.

 

 

 

 

sociaal fonds voor de podiumkunsten van de vlaamse gemeenschap
over het sociaal fonds sectorconvenant  
contact nieuwsberichten