collegagroep communicatie: kick-off

Antwerpen communicatie & marketing collegagroep

Datum
verplaatst! Lees de info hieronder.
Locatie
regio Antwerpen
nog te bepalen

Let op: we lanceerden drie kick-off momenten voor de collegagroep communicatie. Na feedback vanuit enkele deelnemers hebben we besloten deze samen te voegen tot één bijeenkomst in Brussel, op 28 maart.

Wat is een collegagroep?

Een collegagroep is een netwerk van collega's uit de podiumkunsten- en muzieksector met hetzelfde of een gelijkaardige functie dat aan expertise-uitwisseling doet. Elke bijeenkomst bestaat uit een sessie van een keynote speaker of een vormingssessie en aansluitend een uitwisselingsmoment. Per seizoen komen we enkele keren samen en welke topics er besproken worden, bepalen we steeds in groep. 

We starten hiervoor met een kick-off meeting waarbij we iedereen de kans willen geven om hun noden, verwachtingen en engagement te delen, om van daaruit latere verdere ontmoetingen te plannen.

Voor wie?

Je kan deelnemen als je:

  • enkele jaren ervaring als communicatieverantwoordelijke hebt
  • werkzaam bent bij een organisatie uit PC 304
  • mee vorm geeft aan de keuze van het programma en cases aanbrengt

Heb je nog vragen of topics waar je het zeker over wil hebben? Neem dan contact op met Olivia Jadesola Foresythe die deze groep trekt.

Praktisch

Let op: eerder lanceerden we drie kick-off momenten voor de collegagroep communicatie. Na feedback vanuit enkele deelnemers hebben we besloten deze samen te voegen tot één bijeenkomst in Brussel, op 28 maart
De collegagroep vindt plaats van 14u tot 16u en is gratis bij te wonen.


Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in