collegagroep communicatie

communicatie collegagroep

op aanvraag
drie keer per seizoen
Locatie
Divers
nvt

Een collegagroep is een netwerk van collega's uit de podiumkunsten- en muzieksector met hetzelfde of een gelijkaardig functie of rol dat aan expertise-uitwisseling doet.

We startten deze collegagroep in september 2017. We willen met een beperkte groep (40-tal personen) drie keer per seizoen samenkomen. Elke bijeenkomst bestaat uit een sessie van een keynote speaker of een vormingssessie en aansluitend een moment voor uitwisseling. Sinds 2018 startten we ons seizoen met een netwerkcaf√© Pers & Podiumkunsten. De gastsprekers of thema's voor sprekers worden bepaald door de groep zelf. 

Vorig seizoen kwamen we samen rond 'pers', 'diversiteit' en 'print'. Het seizoen daarvoor rond 'etnomarketing', 'storytelling' en 'CRM'.

De deelnemers aan deze groep zijn allen communicatieverantwoordelijken met minstens enkele jaren ervaring bij een organisatie uit PC 304.

Praktisch

Voorwaarden om te kunnen deelnemen:

  • enkele jaren ervaring als communicatieverantwoordelijke
  • werken bij een organisatie uit pc 304
  • verplicht aanwezig zijn op de 3 sessie in een seizoen
  • actief meewerken aan de keuze van het programma en aanbrengen van cases

 

Deelnemers:

Momenteel zijn er een 35-tal deelnemers uit zowel grote als kleine organisaties, concertzalen, orkesten, gezelschappen, kunsthuizen, ... uit alle provincies van Vlaanderen en Brussel.

 

Prijs:

De deelnameprijs wordt per sessie bepaald en hangt af van de kost van de spreker en voorzieningen. Personen die aanwezig zijn, kunnen het inschrijvingsgeld verhalen op hun opleidingskrediet.


Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in