reservelijst

the empowered artist voor mid-career artiesten

Antwerpen voor artiesten persoonlijke vaardigheden open aanbod

Datum
2 daagse opleiding: donderdag 20 april en vrijdag 28 april 2023
Locatie
De Veerman
Marialei 25

Je bent artiest en werkt al verschillende jaren in de podiumkunsten en muziek. In deze workshop gaan we samen op onderzoek naar meer zelfinzicht, zodat jij je gesterkt voelt bij in volgende stappen van jouw artistieke loopbaan.

Hoe neem je je plek in als artiest binnen de podiumkunsten? Welke waarden zijn belangrijk voor jou? Hoe bewaar je een balans tussen werk en privé? Welke sterktes en troeven wil je graag in de markt zetten? Hoe bewaak je jouw grenzen?

Tijdens deze tweedaagse workshop bieden we je via allerlei praktische tools een gids om jouw positie als artist binnen de podiumkunsten te verkennen en in te nemen. Op dag 1 gaan we aan de slag met oefeningen om jezelf, je waarden en drijfveren beter te leren kennen.
Tijdens de tweede dag kijken we naar communicatie, profileren en interactie. Hoe kan jij je op een authentieke manier profileren? Welke manier van communiceren en netwerken past bij jou? Hoe kan je sterkere professionele relaties uitbouwen?

Gedurende 2 dagen focussen we op persoonlijke vaardigheden, de zogenaamde soft-skills. Maar wat je leert is niet soft, maar net bekrachtigend. Hoe kan je als artiest zelf je loopbaan meer actief in handen nemen? We gaan oefenen, uitwisselen en ondersteunen met praktische tips. Het uiteindelijke doel van deze workshop? Een dosis inspiratie en om zo de route die het best aansluit bij wie je bent en wat je wil bereiken te bepalen.

trainers:
Marieke Dilles studeerde Woordkunst aan het conservatorium in Antwerpen waar ze nu ook in de artistieke raad zit en lessen podium en gesprekstechnieken geeft. Marieke werkt ook freelance als actrice voor theater, film- & tv-producties. Daarnaast volgde ze een opleiding NLP (master practitioner) en geeft ze trainingen over communicatietechnieken.

Nathalie Douxfils begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider voor dansgezelschappen. Ze begeleidde werkzoekenden in het kader van de Sabbattini opleiding assistent-productie. Voor het Sociaal Fonds Podiumkunsten werkt o.a. ze als loopbaancoach voor INTER.MEZZO en biedt ze een luisterend oor in het kader van WeListen. Ze volgde opleidingen in o.a. Gestalt-coaching, Cliëntgericht-experiëntiële counseling, stress & burn-out coaching en verbindende communicatie.

Praktisch

donderdag 20 april 2023 van 10u tot 16u30
vrijdag 28 april 2023 van 10u tot 16u30

De opleiding zal doorgaan in De Veerman, Marialei 25, 2018 Antwerpen 

Suggesties welkom via opleiding(a)podiumkunsten.be 

Deze opleiding is gratis voor professionele podiumkunstenaars.

Voorwaarden aanmelding:
- Minstens 5 jaar werkervaring als artist binnen de podiumkunsten en muziek.
- Aantal deelnemers: maximum 15

heb je nog vragen? podiumkunsten.be

reservelijst

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in