the empowered artist voor startende artiesten

Een gids voor de start van jouw carrière in de podiumkunsten

Mechelen voor artiesten persoonlijke vaardigheden open aanbod

Datum
2 maandagen 16 en 23 oktober 2023
Locatie
regio Mechelen
nog te bepalen

Je bent (recent) afgestudeerd en start je carrière in de podiumkunsten als artiest. In deze workshop gaan we samen op onderzoek naar meer zelfinzicht, zodat jij je gesterkt voelt bij de start van jouw artistieke loopbaan.

Hoe kan jij je op een authentieke manier profileren? Welke manier van communiceren en netwerken past bij jou? Hoe kan je sterkere professionele relaties uitbouwen?

Gedurende 2 dagen focussen we op persoonlijke vaardigheden, de zogenaamde soft-skills. Maar wat je leert is niet soft, maar net bekrachtigend. Hoe kan je als artiest zelf je loopbaan actief in handen nemen? We gaan oefenen, uitwisselen en ondersteunen met praktische tips. Het uiteindelijke doel van deze workshop? Voel je sterker en krijg beter zicht op de stappen die je kan zetten. Krijg een dosis inspiratie en bepaal zo de route die het best aansluit bij wie je bent en wat je wil bereiken.

trainers:
Marieke Dilles studeerde Woordkunst aan het conservatorium in Antwerpen waar ze nu ook in de artistieke raad zit en lessen podium en gesprekstechnieken geeft. Marieke werkt ook freelance als actrice voor theater, film- & tv-producties. Daarnaast volgde ze een opleiding NLP (master practitioner) en geeft ze trainingen over communicatietechnieken.

Nathalie Douxfils begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider voor dansgezelschappen. Ze begeleidde werkzoekenden in het kader van de Sabbattini opleiding assistent-productie. Voor het Sociaal Fonds Podiumkunsten werkt o.a. ze als loopbaancoach voor INTER.MEZZO en biedt ze een luisterend oor in het kader van WeListen. Ze volgde opleidingen in o.a. Gestalt-coaching, Cliëntgericht-experiëntiële counseling, stress & burn-out coaching en verbindende communicatie.

Praktisch

maandag 16 oktober 2023 van 10u tot 16u30
maandag 23 oktober 2023 van 10u tot 16u30

De opleiding zal doorgaan in Mechelen, we zijn nog op zoek naar een locatie.  

Suggesties welkom via opleiding(a)podiumkunsten.be 


Deze opleiding is gratis voor professionele podiumkunstenaars.

Voorwaarden aanmelding:
- afgestudeerd tussen 2017 en heden of minder dan 5 jaar werkervaring als artist binnen de podiumkunsten en muziek.
- Aantal deelnemers: maximum 15

heb je nog vragen? podiumkunsten.be


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in