info-sessie competentiewoordenboek

Brussel management en organisatie nieuw dit seizoen open aanbod

Datum
Partners
TCN
Locatie
nog te bepalen
...

Competentieprofielen zijn een tool om HR-processen in een organisatie te ondersteunen. Na een korte intro over competentie- en talentmanagement lichten we het voor de sector uitgewerkt competentiewoordenboek toe.

doelgroep

Iedereen die aan de slag wil met competentie- en talentmanagement

  • HR-medewerkers die compententieprofielen opstellen en gebruiken in de verschillende HR-processen: rekrutering en selectie, evaluatie en persoonlijke ontwikkeling...
  • leidinggevenden die tijdens formele en informele selectie-, functionerings- of coachingspresprekken competenties als een hefboom willen gebruiken
     

programma

Competentieprofielen leveren een woordenschat aan om te benoemen wat we van mensen verwachten, en helpen om medewerkers te laten groeien en optimaal in te zetten.

Na een korte intro over competentie- en talentmanagement lichten we het voor de sector uitgewerkt competentiewoordenboek toe.

Dit omvat zowel gedragsgerichte als technische competenties. In deze 'digitale bibliotheek' vind je voorstelprofielen, die organisaties kunnen gebruiken als uitgangspunt om profielen op maat op te stellen (cfr het systeem van de functieprofielen).

Hoe kan je dit instrument gebruiken?
Kunnen en moeten we deze tool nog verder ontwikkelen?

Walter Stevens werkte jarenlang als consultant voor verschillende bureaus, oa DIP Consulting Group en Quintessence. Sinds 2000 is hij partner van The Competence Network.  Hij is oa actief binnen organisatieontwikkeling, change management, trainen van managementvaardigheden en coaching.

Over de partner

TCN

TCN ondersteunen bedrijven in 3 domeinen: het bepalen van hun bedrijfsstrategie, het verduidelijken van hun organisatie en het versterken van hun leiderschap.
https://tcn.be/

Praktisch

donderdag 25 april 2019 van 9u tot 13u @ Brussel, we zoeken nog een locatie
 

prijs: € 75 

Drank en broodjeslunch zijn inbegrepen. 

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies

Volgende medewerkers kunnen hun jaarlijks opleidingskrediet inzetten:

  • werknemers van paritair comité 304 
  • flexwerkers: wie regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werkt, maar op het moment van de opleiding ingeschreven is als werkzoekende
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit paritair comité 304 

Op die manier kan je gratis deelnemen. 

heb je nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be


Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in