online opleiding - digitaal ondernemen voor de creatieve sector

Wil je werken aan je online visibiliteit of een digitale marketingcampagne opzetten?

communicatie & marketing voor artiesten online leren

Datum
Je kan deze online opleiding op elk moment volgen.

Ben je professioneel actief in een creatieve of artistieke sector? Wil je werken aan je online visibiliteit of een digitale marketingcampagne opzetten? Word dan lid van deze facebook learning group. Je krijgt er gratis en met regelmaat exclusieve explainer video’s te zien van expert digital business Clo Willaerts

clo

Clo is marketing professional met uitgebreide ervaring in

*internet business (communities, streaming media, portals, social networks, social media) en

*offline media (radio, tv, print).

Zij maakt voor deze opleiding een reeks van exclusieve explainer video's. 
 

Je leert er onder meer over online marketing en verkoop voor de creatieve en artistieke sector.

  • Hoe benut je online kanalen om jezelf of jouw organisatie (beter) bekend te maken en de verkoop van diensten en producten te bevorderen?
  • Welke strategieën hanteer je om de online consumptie van creatief werk te vermarkten? En welke digitale technologieën en platformen gebruik je daarvoor? 
  • Hoe verdien je geld met de online consumptie van creatieve en artistieke content via digitale technologieën en platformen?

De facebookgroep is bedoeld voor kunstenaars en creatives, maar mikt ook breder naar al wie werkt in een creatieve sector, bijvoorbeeld als podiumkunstenaar, juweelontwerper, een klein theatergezelschap, muziek- of game-producer, audiovisueel freelancer, tekstschrijver… De online
opleiding is vooral gericht op starters of flexwerkers. Voor grotere organisaties is dit interessant als tool voor het communiceren met een communicatiebureau.

Volgende onderwerpen komen sowieso aan bod: trends, verdienmodellen, publiekswerking, marketing, social media, nieuwe technologieën

De videoreeks is een initiatief van SYNTRA Vlaanderen samen met Sociaal Fonds Podiumkunsten, Flanders DC, het Cultuurloket en Mediarte. Met steun van de Vlaamse overheid.

 

Praktisch

Deelnemen kan helemaal gratis door de Facebookgroep: Digitaal ondernemen in de creatieve sector te volgen.Geen Facebookprofiel? Geen probleem: we hebben ook een Youtube kanaal geopend. 


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in