RE:TREAT

Drie dagen terugtrekken in natuur, zachtheid, verstilling

Zarlardinge (Geraardsbergen) open aanbod

Datum
12 - 14 september 2022
Vormingsorganisatie
Sídhe

RE:TREAT is een driedaagse retraite voor kunstenaars en cultuurwerkers die in deze turbulente tijden nood hebben aan een korte ontsnapping.

RE:TREAT is een driedaagse retraite voor kunstenaars en cultuurwerkers die in deze turbulente tijden nood hebben aan een korte ontsnapping. Sídhe, een collectief van makers met het oog op verwildering en transformatie, wil tijd en ruimte creëren buiten de dagelijkse praktijk om even af te koppelen en te herbronnen. Via lichaamswerk, natuurverbinding, speelse oefeningen, stem en visualisaties willen we in zachtheid stilstaan, bijkomen, elkaar ontmoeten, de verbinding met onszelf versterken en op zoek gaan naar innerlijke kracht. Vanuit die herverbinding kan je ontdekken wat je persoonlijke waaier aan zelfzorginstrumenten kan worden.

Praktisch

12 - 14 september 2022

Boerderie - Zarlardinge

standaardprijs: 445€ per persoon (prijs voor personen uit niet-gesubsidieerde organisaties of onafhankelijke individuen)

solidariteitsprijs: 890€ per persoon (prijs voor personen uit gesubsidieerde organisaties, je betaalt voor een extra persoon die het financieel moeilijk heeft)

Wie moeite heeft met het deelnamebedrag kan contact opnemen zodat je via de solidariteitsprijs gratis kan deelnemen.

Sociaal Fonds Podiumkunsten financiert via WeMeet 5 plaatsen voor kunstenaars uit de podiumkunsten- of muzieksector.


Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in