loopbaanbegeleiding

coaches

Vier doorwinterde coaches staan voor je klaar. Het zijn experten in het begeleiden van professionals met loopbaanvragen. Bovendien kennen ze de culturele sector en de artistieke arbeidsmarkt door en door. Zij behandelen jouw vraag in alle discretie!

Nathalie Douxfils

Nathalie Douxfils

Nathalie begon haar loopbaan in de culturele sector als kostuumvormgever en productieleider. Ze is sinds 2006 een heel andere professionele weg gaan bewandelen. Eerst met het begeleiden van werkzoekenden in het kader van Sabbattini, een tewerkstellingsinitiatief binnen de culturele sector en dan als loopbaancoach en outplacement consulent. Sinds 2015 is ze coach en klankbord voor het INTER.MEZZO-project.

Nathalie wil mensen verbinden, inspireren en ondersteunen in hun persoonlijk en creatief proces. Ze houdt van mensen in al hun facetten en in al hun vormen. En van dans. En architectuur. Van mooie dingen en van dromen.

Nathalie haar aanpak is onbevangen, zorgzaam en creatief met ruimte voor experiment en de nodige structuur. Ze luistert, observeert en ontrafelt. Ze zet met jou in op het ontdekken, vormgeven en versnellen van jouw loopbaan. 

Haar grote leergierigheid en permanente vorming (coaching vanuit Gestalt-visie, Cliëntgericht-experiëntiële counseling, HR masterclasses - AMS, loopbaanbegeleiding - Arabel, personal coaching - Jef Clement, stress & burn-out coaching,  verbindende communicatie, Deep Democracy, sociocratie, ...) - allemaal hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan haar ontwikkeling als mens en coach.

+32 (0) 497 522 932
nathalie@podiumkunsten.be
Praktijk Vierbunder, Vierbunderplein 3, 2610 Wilrijk
Podiumkunsten, Steenstraat 29 bus 10, 1000 Brussel
Wandelcoaching: Fort V, Edegem of Middelheimpark, Antwerpen
nathaliedouxfils.com 
of maak een afspraak via de online agenda

 

 

Matthias Dusesoi

Matthias Dusesoi

Matthias Dusesoi heeft een lange ervaring als regie-assistent, dramaturg en coördinator publiekswerking in theaters in België en Berlijn. Sinds 2011 heeft hij het roer omgegooid en zich geschoold binnen het domein van personeelszorg.

Matthias is een gepassioneerd coach en trainer met een focus op mensen. Hij vertrekt steeds vanuit de premisse dat elke mens een intrinsieke kracht heeft waarmee die zijn groei en ontwikkeling zelf kan aanpakken. Zijn aanpak wordt vaak omschreven als helder, inzichtelijk, veilig, leerrijk en doelgericht. Hij weet op korte tijd veel te bereiken met een individu, groep of team.

De loopbaansessies van Matthias vinden plaats in Sint-Joost-Ten-Node (Madou) en mogelijks ook in de kantoren van het Sociaal Fonds Podiumkunsten.   

+32 (0) 494 30 67 79
matthiasdusesoi@me.com
Saksen-Coburgstraat 50
1210 Brussel
www.vuurstof.com

 

 

Charlotte De Mey

Leven en werken is bewegen, leren en groeien. Als loopbaancoach en bezieler van Ziezo. begeleidt Charlotte creatieve (solo-)ondernemers bij hun zelfrealisatie, trouw aan wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze het doen, waarom en waartoe. Op een pragmatische manier en met de blik vooruit brengt ze jou bij “doen wie je bent”. In 2017 verscheen haar eerste boek “Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers”. Het brengt de groep van creatieve en kritische denkers en doeners in beweging die (iets van) zichzelf in de wereld willen zetten in de overtuiging dat het betekenisvol is. Omdat ze niets liever wil dan leven in een wereld die mee gevormd wordt door jouw unieke bijdrage. 

Je kan een afspraak inplannen via de automatische afspraakplanner en/of vooraf telefonisch afstemmen.

+32 473 23 09 75
info@charlottedemey.be 
Braemstraat 157
9050 Gentbrugge
charlottedemey.be

foto: © Buro Bonito

 

Charlotte
Jeroen

Jeroen Vanbever

Jeroen heeft twaalf jaar ervaring binnen de muzieksector en dit als professioneel muzikant, docent/coach én creatief ondernemer. Hij weet dus als geen ander hoe het voelt om je dromen te durven volgen.

Als professioneel muzikant weet Jeroen hoe veeleisend een carrière in de muziek kan zijn. En net als bij sporters is een gezonde mindset en mentale gezondheid zeer bepalend om goed te kunnen presteren. Daarom schoolde hij zich bij tot veerkracht- en loopbaancoach om podiumkunstenaars te kunnen begeleiden in hun carrière. Ook als docent in het deeltijds kunstonderwijs en begeleider van jonge (startende) ondernemers aan LUCA School of Arts is hij dagelijks bezig met het ontwikkelen van talenten en het optimaliseren van het groeipotentieel van mensen.

Jeroen geeft je door zijn menselijke en rustige coachingsstijl de ruimte om te groeien, de juiste keuzes te maken en met vertrouwen stappen vooruit te zetten om je doelen te bereiken. Hij kijkt er alvast naar uit om je bij te staan in jouw persoonlijke loopbaantraject.

De loopbaansessies van Jeroen vinden plaats in Leuven en mogelijks ook te Brussel in de kantoren van het Sociaal Fonds Podiumkunsten.

+32 (0) 476 32 34 72
coaching@jeroenvanbever.be
Tiensestraat 94
3000 Leuven
coaching.jeroenvanbever.be

Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in