reservelijst

boost jouw online communicatie

Antwerpen communicatie & marketing open aanbod

Datum
dinsdag 1 oktober 2019
Partners
Lotte De Beer
Locatie
Zolder Toneelhuis
Orgelstraat 7 Routebeschrijving

Snel iets posten op Instagram, Facebook, Twitter: er komt meer bij kijken dan je denkt. Leer de kneepjes van het vak!

Elke organisatie heeft een verhaal te vertellen online. Maar hoe val je op in de contentsoep? Hoe plan je je posts efficiënt in? Hoe werk je als team handig samen zonder er een boeltje van te maken? Op welk kanaal post je wat - en hoe link je verschillende platforms aan elkaar? Hoe creëer je een huisstijl die corporate is, maar tóch een eigen ‘look and feel’ heeft...

Snel iets posten op Instagram, Facebook, Twitter: er komt meer bij kijken dan je denkt. Gelukkig zijn er heel wat applicaties die je een handje helpen.  Lotte De Beer leert je de kneepjes van het vak en gidst je van idee naar resultaat. Samen zet je je organisatie (sterker) op de sociale media kaart!

Quick wins voor Instagram en Facebook

Goed nieuws: je volledige team moet zich niet omscholen tot grafisch ontwerper om een goed resultaat te boeken op online. In deze cursus maak je kennis met handige tools die je helpen om je account te professionaliseren en een uniforme look aan je posts te geven. Kortom, je online verhaal vertel je eenvoudig vanop je smartphone zonder een tienkoppig social media team.

Krijg antwoord op jouw vragen

Deze cursus is erg praktisch en hands-on. Na de basisintroductie bepaal jij mee de agenda. Zo krijg je een resultaat waar je nadien écht mee aan de slag kan. Zet je organisatie haar eerste stappen op sociale media of ben je al langer bezig en heb je net heel specifieke vragen: iedereen die wil bijleren van de lesgever en van elkaar is welkom.

Voor de cursus start nodigen we je nog uit om jouw specifieke vragen door te sturen. De lesgever haakt hier met plezier op in!

Over de partner

Lotte De Beer

Lotte De Beer is coördinator beeldredactie bij Urgent.FM. Ze verdiende haar strepen onder meer bij Kinky Star, TAZ, Gent Jazz en Filmfest Gent.

Praktisch

  • dinsdag 1 oktober 2019 van 9u30 tot 16u30
  • locatie: Antwerpen, zolder Toneelhuis 

prijs € 155

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies
Gebruik je jaarlijks opleidingskrediet van 600 euro als je tot één van deze groepen behoort:

  • werknemers van PC 304
  • flexwerkers: wie regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werkt, maar op het moment van de opleiding ingeschreven is als werkzoekende
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit PC 304

Drank en broodjeslunch zijn inbegrepen

heb je nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be

reservelijst

Deze opleiding is volzet. Je kan wel nog inschrijven op de reservelijst; wij geven je een seintje als er iemand annuleert. Bovendien houden we je op de hoogte als we een nieuwe sessie van deze opleiding plannen.

Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in