een digitaal denkende organisatie: hoe begin je eraan?

management & organisatie open aanbod

Datum
donderdag 24 oktober, dinsdag 12 november en donderdag 21 november 2019
Partners
digiraf
Locatie
Divers
nvt

Heb je je al afgevraagd of je organisatie geen CRM systeem moet hebben? Of was het een ERP systeem? Hoe maak je daarin eigenlijk een goede keuze? Heb je een idee hoeveel verschillende digitale systemen er in gebruik zijn in jouw organisatie? Werken ze allemaal goed samen? In een samenleving die almaar digitaler wordt, is het cruciaal om een goede digitale strategie uit te zetten. Deze driedaagse opleiding zet je daarbij op weg.

Digitale transformatie is niet enkel een kwestie van technologie. Het houdt een belangrijke cultuuromslag in en een uitdaging voor de professionele ontwikkeling van medewerkers. De vraag stelt zich namelijk niet zozeer welke digitale tools je best gebruikt, maar hoe je je processen op een digitale manier kan stroomlijnen zodat je uiteindelijk een betere klantervaring kan aanbieden.

inhoud

In deze driedaagse workshop brengen we aan de hand van best practices en een reeks digitale transformatieoefeningen de bal aan het rollen.

Thema’s die aan bod komen:

  • Hoe denk ik binnen de organisatie na over digitale strategie, hoe kan ik anderen inspireren?
  • Hoe verbeter ik de interne en externe processen van mijn organisatie dankzij digitaal?
  • Welke competenties moeten we opbouwen of uitbouwen?
  • Hoe leg ik de juiste prioriteiten, hoe werk ik stap voor stap een digitale strategie uit?

voor wie

Deze workshop richt zich op zakelijk verantwoordelijken, productiemedewerkers, planningsmedewerkers en alle andere medewerkers die digitale projecten binnen organisaties. We focussen vooral op de strategische en beleidsmatige vragen. Technische voorkennis is dus niet vereist.

 

Over de partner

digiraf

Digiraf biedt digitaal advies voor social profit organisaties. Digitaal is een verhaal van mensen. Digiraf begeleidt daarom niet alleen organisaties, maar in de eerste plaats ook de mensen in en rond deze organisaties. Ze gidsen hen doorheen hun digitale reis en versterken hun digitale maturiteit. De focus van de begeleiding ligt op digitaal, onafhankelijk van externe partners of bepaalde digitale systemen. Daardoor kunnen ze bij hun adviezen en begeleiding steeds vertrekken vanuit de noden van de klant en toewerken naar digitale oplossingen op maat.
https://digiraf.gent/

Praktisch

Een opleiding van 3 dagen, telkens van 9u30 tot en met 16u30

- donderdag 24 oktober 2019
- dinsdag 12 november 2019
- donderdag 21 november 2019

Na dag 1 krijgen de deelnemers een tussentijdse opdracht die als basis dient voor het programma van dag 2 en 3. Deze driedaagse is tegelijkertijd de opstart van een collega-groep digitalisering. Bedoeling is om blijvend uit te wisselen rond digitale projecten.

locatie:

Dag 1: Het Paleis in Antwerpen

Dag 2 en 3 : Kaaitheater in Brussel

prijs: € 365

opleidingskrediet I sectorale opleidingspremies
Gebruik je jaarlijks opleidingskrediet van 600 euro als je tot één van deze groepen behoort:

  • werknemers van PC 304
  • flexwerkers: wie regelmatig in de sector podiumkunsten en muziek werkt, maar op het moment van de opleiding ingeschreven is als werkzoekende
  • studenten, stagiairs en lerenden binnen een organisatie uit PC 304

Drank en broodjeslunch zijn inbegrepen

heb je nog vragen? opleiding(a)podiumkunsten.be


Deze opleiding is voorbij. Bekijk het huidige opleidingsaanbod.


Steenstraat 29 / bus 10
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in