werkbeleving

bevraging werkbeleving flexwerkers 2019

In 2016 organiseerden we de bevraging rond de werkbeleving van medewerkers in de sector. Daarna in najaar 2019 verdiepten we deze resultaten met een bevraging gericht op de werkbeleving van flexwerkers in de podiumkunsten- en muzieksector. 

Wij beschouwen als flexwerkers alle professionele medewerkers die tijdelijk geëngageerd worden, in wat voor statuut dan ook. Het gaat om werknemers, maar evengoed om zelfstandigen of uitzendkrachten. Deze groep heeft specifieke behoeftes in de preventie van stress en burnout. Die noden brachten we in kaart door middel van een bevraging. Momenteel bevinden we ons in de fase van het analyseren van de resultaten. In een volgende fase werken we een aanpak uit.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met christa@podiumkunsten.be of 02 201 30 03. 

privacy: Het onderzoek gebeurt door Liantis, de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. De gegevens worden enkel gebruikt voor deze bevraging en worden na afloop verwijderd, tenzij de betrokkenen zelf aangeven dat ze nog gecontacteerd mogen worden voor de volgende fases. Er zal enkel een globaal resultaat opgemaakt worden, geen specifieke rapportering voor elke werkgever. 

Sainctelettesquare 17
1000 Brussel

+32-(0)2-201 30 03
sociaalfonds(a)podiumkunsten.be

e-news vacatures, opleidingen of sectornieuws:

schrijf je in